Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(15)

Tři kamarádi - Jeff, Mike a Greg, žijí ve městě, kde vypukla nákaza, která mění lidi na zombies. Pro přežití a zachránu svých přátel musí použít své zkušenosti, které nabyli hraním her. (zahubicku)

Recenze (45)

Bob14 

všechny recenze uživatele

Ten seriál se velmi líbi protože je zde parta nerdů kteří hrajou videohry a v tom začne zombie apokalipsa a oni jsou schopný si zní dělat srandu a užívat si to. I když seriál není hvězdné obsazen na zábavnosti mu to neubírá. I když má jeden díl asi okolo 7 minut tak se za těch 7 minut dobře zasmějete. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Myslim, že je na čase, abych začala hrát videohry, páč se to může jednou hodit, až třeba zjistim, že useknout hlavu chodící mrtvole není přes ty kosti a šlachy zas taková prča, trocha tréninku tedy zjevně neuškodí. Navíc se na to bezvadně balí holky, no v mém případě budu doufat, že i kluci. I když jsou ty díly strašně krátký, psina je to mimořádná, a o to šlo, na mě to působí jako výběr toho nejlepšího z nejlepšího z nejlepších zombie komedií, bez zbytečných keců a postav, kde je v hlavní roli právě ona zábava. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Príjemný zombie fan-počin, ktorý miestami pôsobí ako nejaký survival guide, prierez zombie tvorby alebo reklama na zombie hry na xboxe. Webseriál od Machinima.com je vtipný, nápaditý a stráca sa dojem lacnosti kvôli umne zvoleným záberom, vtipným hláškam a neustále gradujúceme deju. Rozhodne sa teším na druhú sériu, nech viem ako sa chlapci s neuveriteľnými znalosťami o tom ako vyvraždiť zombiekov pustia do ulíc navrátiť vládu ľuďom. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 1. sérii: Úžasný nápad zasadit tři nerdy do světa zombie a jediný způsob jak přežít je použít vše co viděli ve filmech nebo video hrách. Na to, že to je web-seriál se v Bite Me objevuje hodně dobrých nápadů, herci umí hrát s tím pravým nadšením a je zde i správný humor s mnoha odkazy na filmy/klišé/videohry. Rozhodně je vidět, že tvůrci přesně ví, co chtějí točit a talent rozhodně mají. Těším se na druhou sérii... ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

1.Série:Jeden z nejpovedenějších webseriálů posledních let se rozjíždí pomalu(hodně pomalu),ale slibně.Na to že je to fanouškovský koncept, nevypadá o nic víc hůř než některé profesionální zombie seriály.Kupodivu taky fungují vztahy mezi postavami, které jsou víc než uvěřitelné a humor by se dal nabírat lopatou.A posledních pět minut série je vážně boží. 2.Série:Rozvleklejší,o něco nudnější a míň zombie humoru.A ten konec,to bylo co?To byl hnus.Ale taky víceméné povedené,Takže za čtyři.Boss fight! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Vedle seriálu byly natočeny videa s jeho aktéry, v nichž ukazují jakou působnost mají použité zbraně použité v seriálu a také jak správně uhodit. (Shley)
  • Všechny tři hlavní postavy kamarádů jsou vášnivými hráči počítačových her i v reálném životě. (Shley)

Reklama

Reklama