Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Jaimova rodina nestihne oslavit první den v novém domě, do kterého se právě přestěhovala, protože je přepadne skupinka ozbrojenců v kuklách. Jediné, co požadují, jsou peníze a cennosti. Celá věc se však zkomplikuje, když matka s dcerou začnou klást odpor... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně ujeťárna. Tyhle filmy já prostě miluji. Jeden barák, nevinní lidé, 3. grázlové. Psychický nátlak stále stoupá, nikdo z obětí neví proč zrovna oni. Pak se rozhodnout bojovat o život a grázlové začínají mít vztek, nemají kontrolu, pořád se něco sere. Musím pochválit herecké výkony, ty byly na hodně vysoké úrovní a dokázal jsem se do obětí opravdu vcítit. Posledních 20 minut stojí za to a vyplatí se čekat do konce, ikdyž Vás třeba film nebaví. Zase se mnou scénáristé lidově vyjebali. Pokud se Vám Líbil Mother's day, je tento film přímo pro Vás, pokud ne, pusťte si radši kutila Tima. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je to točený v šíleně dlouhejch záběrech bez střihu, což je asi jako těžký zrealizovat, mě ale tento způsob režie hodně ruší, páč furt musím přemejšlet, jak dlouho to asi nacvičovali, detektivně zkoumat herecké nuance a netrpělivě očekávat další střih, místo abych se soustředil na děj. A může mi někdo říct, proč je tímto stylem natočenej horor?! Když umělecký ambice, tak prosím v jiným žánru, v hororu to musí dynamicky frčet. Ne tedy, že by zde rychlej střih něco měnil, tohle by byla nuda tak jako tak. 30% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEDĚLÁM SMLOUVY. JSOU NAŽIVU, PROTOŽE TO JE JEDNODUŠŠÍ. MRTVÉ NEBO ŽIVÉ, TO NENÍ DŮLEŽITÉ. SNADNO NEBO OBTÍŽNĚ, TO JE DŮLEŽITÉ. MÁM RÁD VĚCI SNADNÉ. A TY?“...... /// Jaime se s rodinkou přestěhoval. Polepšili si – krásnej dům (místností 3 prdele), ale místo slavnostní večeře mají návštěvu. Maskovaní týpci, jeden zažvatlá ,,MY TĚ TEĎ OLOUPÍME!“ (nebo něco v tom smyslu) a pak už to jde (vždycky) rychle- věci do pytle, čísla kreditek, heslo, trezor. Dost emocí na jedno přepadení! Těžko říct, jestli se Jaime chová jako kretén. Lupiči jsou profíci (což rodina neocení), děj občas hapruje (chování pod tlakem), ale rozdělená obrazovka jako nástroj na zvýšení napětí funguje. Chlapci s albánským dialektem postupně začínaj bejt nervózní a nemaj smysl pro kreativitu. Jsou to totiž daleko větší drsňáci, než ti v Mothers Day. Jednoduchá jednohubka pro 13 herců plná násilí a snaze přežít. (Přežít?) Filmově to moc nedá, zato si můžete naplno užít emocí, nebo jen pěkně od plic ,,zapíčovat“. TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Budeme se stěhovat. Do většího (místností 3 prdele!). 2.) Chystaj se mě přepadnout a tak si chci zopakovat pár lekcí z příručky: ,,Jak se (ne)chovat při přepadení“. 3.) Nevím, proč bych měl mít v každý místnosti (aspoň) závaží . 4.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, do prdele. Tohle je pěkná masírka. Nepříjemné, uvřískané, drsné, napínavé. Mrazivý horrorový thriller až na půdu. A ty hrátky s rozděleným obrazem a dlouhými záběry bez střihu tomu jen a jen přidávají. Španělé prostě ví, jak vám přejíždět rašplí po zátylku a přivodit nejeden stav na pokraji nevolnosti. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Thriller, který nemá o napětí nouzi. Rodina terorizovaná skupinou maskovaných lupičů rozhodně není ničím novým, ale to na napětí neubírá. Souhlasím, že oběti i únosci dělají chyby! ale.... v určitých situacích se lidi chovají jinak, než si v klidu před obrazovkou myslí. Že se oběť netrefí na 2 metry do únosce, když má zlomenou ruku a nervy na hadry? Nu, znám takové, co by se netrefili ani v normální situaci s oběma rukama zdravýma. Naopak jsem ocenil, jak se situace začíná únoscům vymykat z rukou, jelikož nejde o žádné profíky, ale albánské amatéry, kteří místo vydělávání peněz raději kradou. Za opravdu napínavou atmosféru a nešetření krví bych dal nejraději 4*, jenže konec se mi moc nelíbil... A nevadilo mi ani rozdělení obrazovky, vždyť řada filmů z 60. a 70.let má obraz dělený i na čtyři či více obrazů (byla to tehdy módní záležitost). Nikomu neberu jeho odpad, jde o subjektivní názor, vadí mi, že tito napadají ostatní, co odpad nedali. No, taky bych si mohl do odpaďáků kopnout, ale to je přece pod úroveň normálně uvažujícího člověka. Spíš mě mate, proč dotyční ten odpad dokoukali až do konce.... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se skládá z 12 dlouhých záběrů. (Zdroj: en.wikipedia.org) (baronGrga)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama