Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elfka Tallis (Felicia Day), cvičená vražedkyně, má za pomoci svých přátel najít Quinarského mága, který rozsévá zmatek po celé zemi.
Šestidílný on-line seriál, z produkce BioWare, situovaný z fantasy světa Dragon Age 2. (TooMoneyToo)

Recenze (29)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Blbost. Jako amatérský seriál bych to bral, ale pod tohle se podepsalo BioWare! Nechápu, proč nemohli obětovat pár dolarů navíc na slušné masky a efekty a hlavně nechápu, jak si mohli neohlídat tak očividné chyby v lore. A navíc to papundeklové templářské brnění, prostě směšné. A pokud jste hráli hru, tak víte, jak 2 metroví namakanci Qunarijci vypadají (rozhodně ne jako Doug Jones natřený na šedo). ()

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Felicia se zdá se dost rozjela. Alespoň v oblasti webových seriálů a její geek povaha těmto snímkům dost prospívá. I když Dragon Age: Redemption není žádná sláva, tak má vše, co mi stačí: děj, vtip, krev a sympatické hrdiny (až na toho elfa, co vypadá jak hobit na dietě). Řekl bych, že se jedná o příjemnou družinovku, která stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele

Slušný příběh, provedení bitek a nějaké ty cliffhangery. Ale proboha co ty zbraně a ta paladinova zbroj? Že měli málo peněz chápu, ale navlíct ho do gumové zbroje, která skutečně vypadá jako gumová zbroj... Navíc celý vizuál a styl světa je spíše do Dragon Age 2, u kterého se mi to příčilo. Kdyby se drželi drsného fantasy světa jako v jedničce bylo by to lepší. Tohle je na mě až moc "asijské" fantasy, jestli chápete( mám na mysli design zbraní atd.). ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Tohle mohli natočit amatérští herci s nulovým rozpočtem za pomocí ukradeného 3D studia. Ale podepsal se pod to Bioware, a tak jsem čekala něco víc než pár kouzelnických triků. Nicméně Felicia Day je sympatická a své role se ujala se lehkostí a grácii. Do 45 minut se děje moc nevešlo, a tak příběh je jednoduchoučký. Nebýt fanoušek Dragon age, dostane to hodnocení 1/5. ()

Crowen 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek DA i Felici Day, ale toto je fakt peklo!! Papírový malovaný zbroje. Herecké výkony na úrovni telenovelových latinskoamerických herců. Velmi mizerná akce, kterou bojuje střihač a to většinou tak moc, že vůbec není jasné, co se děje. Tomu napomáhá i zcela nesmyslná choreografie soubojů, o logických kiksech ani nemluvě. Vím, že se potřebovali vejít do rozpočtu, se kterým leckdo z nás počítá při večerní návštěvě hostince, ale přehodit přes obraz pár obrazových filtrů snad není tak drahý, aby aspoň trochu zatraktivnili tu vizuální stránku. Chvílema to vypadá jako na louce za Kropáčkovic barákem anebo je příliš amatérské klíčování a ne moc povedený render. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Seriál je natočen na motivy úspěšné videohry Dragon Age 2 od vývojářské firmy BioWare. (AngelusCZ)
  • Felicia Day měla původně i režírovat, ale přenechala pozici Peteru Wintherovi. (AngelusCZ)
  • Série her "Dragon Age", kterou je snímek inspirován, je zároveň i nejoblíbenější hrou Feliciy Day, která v seriálu ztvárnila elfku Tallis. Producentem filmu je pak společnost BioWare, která stojí také za videohrou. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama