foto

David Ury

  • nar. 30.9.1973 (46 let)
    Sonoma, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Faith Based
Kajillionaire
2019 3 from Hell
Loners
2018 Cockroaches
2016 31
Fear, Inc.
Popelka v teniskách
Zoufalý únos (TV film)
2015 Little Boy
2014 Lake Los Angeles
2013 Coffee Town
2012 Pearblossom Hwy
2010 Jednačtyřicetiletý panic
2009 Lost & Found (TV film)
Revenant
2008 Parasomnie
Reversion
Černá vdova (TV film)
2007 Dash 4 Cash (TV film)
Lovci pokladů: Kniha tajemství
Sejmi je všechny
2006 Dark Ride
Temná mysl
iDol, The
2005 Basement, The
2004 Able Edwards
Bashing
Paparazzi
2003 Killing the Dream

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Ranvej (E08)
Začátek (E01)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
Guardians (S09E12)
2018 Lodge 49 (TV seriál)
The Outpost (TV seriál)
One is the Loneliest Number (S01E01)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
A League of Her Own (S04E06)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Assault on Precinct 7 (E05)
Those Who Can't (TV seriál)
Of Lice and Men (S01E05)
Powers (TV seriál)
Slain Dragons (S02E09)
Stealing Fire (S02E04)
Caracas 1967 (S02E01)
2015 Powers (TV seriál)
F@#K the Big Chiller (S01E10)
You Are Not It (S01E07)
Mickey Rooney Cries No More (S01E03)
další epizody (5)
Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve stokách (S03E11)
Grimm (TV seriál)
Tři Luisoni (S04E05)
Ochránce z dávných dob (S04E04)
Poslední zápas (S04E03)
další epizody (4)
2013 Chosen (TV seriál)
Heroes and Villains (S02E02)
Hathawayovi a duchové (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Běžná úchylka (S01E03)
Máma (TV seriál)
Fireballs and Bullet Holes (S01E15)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Jeden jako druhý (S02E10)
Strážce pořádku (TV seriál)
Hole in the Wall (S04E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Odvést babču z domu, část druhá (S03E03)
Odvést babču z domu, část první (S03E02)
Private Practice (TV seriál)
The Standing Eight Count (S05E11)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Dragon Age: Redemption (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Stolní fotbal a noční bdění (S03E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nohy na mělčině (S06E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Officer Involved (S08E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Návrat Bostonského škrtiče (S01E02)
Anatomie lži (TV seriál)
Ilegální zápas (S02E18)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Kelly: King of the Rats (S06E10)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Schovávaná (S02E06)
Ztratné (S02E05)
Na doživotí (TV seriál)
Jedna kulka pro dva (S02E13)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
Hrdinové (TV seriál)
Ikaros (S03E22)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Blue Collar TV (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
2009 Život (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Access Hollywood (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky