Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "stydlivá" romantika ve francouzském podání, která dokázala mnohokrát rozkošně pobavit. Čokoládový nátlak na chuťové pohárky je jen přičítán k dobru. Benoît Poelvoorde a zejména skvělá Isabelle Carré - jejichž procházka v dešti (grimasa Isabelle Carré je odzbrojující) či jedno z nejoriginálnějších vyznání lásky, mě dostaly do kolen - jsou zásadním úspěchem této, sice nenáročné, ale velmi sympatické komedie. Za mě palec nahoru! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je komedie, kde platí, že v jednoduchosti je krása a tady to platí na entou. Řešit nějakou předvídatelnost filmu a podobně nemá vůbec smysl, stačí se jen pohodlně usadit a nechat se bavit. Miluju tyhle filmy a je strašná škoda, že je jich čím dál miň. Bezvadná čokoládová jednohubka s roztomilou Angélique a jejím šéfem a já to můžu jen vřele doporučit. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nedávam päť hviezd, pretože mi vzťah hlavných aktérov pripadal unáhlený, a taktiež som medzi nimi necítila chémiu, no neviem, či to bola chyba hercov, alebo je to typický francúzsky/belgický štýl romantiky. Inak som sa pri filme dosť nasmiala, aj posmutnela, keďže v mnohých veciach trafil do čierneho. No osobne ma už unavuje spojenie čokoláda-láska. Ja sa po čokoláde cítim dosť letargicky, skôr by som volila veľkú ovocnú misu či pohár - jedlo, ktoré ťa má rado aj naspäť (lebo, nie je cukor ako cukor.) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama