Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (82)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NA NÁS NEZKOUŠEJ, NEBO TVŮJ SLON ZEMŘE!“… /// Tony Jaa zase ztratil slona. U hledání nechybí motogang (v Thajsku se s motorkama nehoněj, ale rvou), a extremně dlouhý bojový sekvence, ve kterejch leckdy nemusí konání zúčastněných dávat smysl, ale účel pobavit plněj. Frajerů, co se uměj rukama a nohama ohánět je tu víc a Tony má kliku, že se na tý cestě za záchranou slona likvidujou mezi sebou. Myslím, že tohle všechno by mohla osoba lačnící po ,,Muay Thai“ vocenit. Navíc tady není moc debilního chování a příběh se v pohodě přes patu, dostane k nějaký hlavě. (I když to vobčas zabolí…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Tony od minula dost zapracoval na tvrdosti kostí lebečních. 2.) Adoptoval jsem slona. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ***** NAPĚTÍ ne ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to o dost vážněji pojatý než předchozí eposy co jsem z Tonym Jaa viděl. takže to není až taková bláznivina a místy to dokonce dává i smysl. Souboje jsou pořád promakaný, nicméně musím se tu připojit ke kritice těch vymaštěných zpomalených 3D efektů. Děsně to ruší a je to tu v podstatě jenom na efekt aby si film hrál na něco čím není, ale tak musí přece i v Thajsku ukázat, že na to mají je to totiž fuckt brutální děsně supr čupr a maximálně cool co na tom, že se na to nedá dívat. To už je věc druhá...50% ()

Reklama

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ukradli mi slona a já ho chci zpátky 2. V podstatě se po shlédnutí prvního filmu nedá ani předpokládat, že by ten film byl o nečem víc než jen mlácení, mlácení a mlácení. Příběh? Scénář? Ani náhodou. Jelikož si v tom prvním nezamlátil Tony Jaa dostatečně, prostě se rozhodl, že si toho slona nechá ukrást ještě jednou, aby sranda pokračovala. Jenže oproti třeba Ong-bakovi i ty mlátičky byly takové nudné a nezajímavé. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Tady se nemůžeme bavit o žádné filmové logice nebo realitě. Celej film jen akce, pak akce.... a ještě se tam objeví akce... parádní bitkařinka s antihrdinama – s „dvojkou“ to bylo faakt ultimátní – i s hrdinama... slon... a akce. Tony to protentokrát zahnal do extrému už počtem motorkářů, tak i vše, co se ve filmu dalo přežít. Jinak stejná báchorka o svym slonovi. A oblíbenou hlášku „KDE JE MŮJ SLON?!!!“ než dá někomu parádně do huby tu zopakuje víckrát než v prvním díle. Celkově teda mnohokrát lepší, než pokračovačky ong-bak z 15. století. A abych k tomu ještě něco dodal, – doslechl jsem se, že má být v pokračování serie serbuan maut s Iko Uwaisem – tak to bude do budoucna ještě prasárna! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které pokračování zvládnou ale u Ong baka se nato měli po druhém dílu vykašlat a nechat ho jako krále mlátiček! Prvních 30 minut jsem přemýšlel, kde se stala chyba a proč je všechno tak mizerně natočené a roztěkané! Akce nedotažená a souboje odfláknuté a přitom byli různé souboje dobré! Nejvíce nepochopitelné : z mostu se motorkáři rozjedou a vyskáčou z mostu dolů?! Potom jako by film ožil a převzal ho náš starý známý P.Pinkaew a pěkná akce se vrátila i z hezkou kamerou. V závěru se to buhužel opět vrátilo do nesmyslu! Pro mě zklamání, kdyby se tento díl přetočil znova a mnohé se upravilo, určitě bych hodnotil na plný počet... Vzhledem k tomu že jsem před tímto dílem videl Ong bak 2: pomsta, který nemá s ongbakem nic společného, říkám si jestli vůbec jít do Ong bak 3? Za mě 65% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Předchozí filmy Tonyho Jaa si částečně zakládaly pověst na natáčení bez použití CGI a kabelů v akčních scénách. Oproti tomu v Tom Yum Goong 2 se režisér Prachya Pinkaew s choreografem akčních scén Pannou Rittikraiem poprvé rozhodli obě techniky využít. (Raztubyl)
  • Při souboji v podzemce, mezi Khamem (Tony Jaa) a Číslem 2 (Marrese Crump), když příjíždí vlak směrem od Čísla 2, tak Kham chytne Číslo 2 a skloní se před vlakem mezi koleje. Když vlak odjíždí, tak Kham a Číslo 2 mají místa prohozená (vlak odjíždí Číslu 2 za zády). (bugfoot)
  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno