foto

Cory Hardrict

  • nar. 9.11.1979 (39 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Outpost
2018 211: Volání o pomoc
City of Lies
2017 All Eyez on Me
Listopadoví vrazi
Naked
Walk of Fame
2016 Car Dogs
Destined
Spectral
2015 Brotherly Love
2014 Americký sniper
Transcendence
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Mrtví a neklidní
2011 Dance Fu
Svět po zániku
Světová invaze
2010 Black Jesus
2009 Až tak moc tě nežere
Dough Boys
Draw the Line
Four to the Floor
The Least Among You
2008 Gran Torino
2007 Neighborhood Watch
2006 Driftwood
Kontrakt
Miles from Home
2005 Return of the Living Dead 4: Necropolis
Return of the Living Dead 5: Rave to the Grave
2004 Creature Unknown
2001 Šílená / Krásný
1999 Nepolíbená

TV seriály

2019 The Oath (TV seriál)
Restitution (S02E08)
Exodus (S02E07)
Judas (S02E06)
další epizody (8)
2018 The Oath (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Retribution (S01E08)
další epizody (10)
2017 When the Street Lights Go On (TV seriál)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
LAPD Blue (S01E02)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zmizel (S02E09)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2003 Like Family (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Živá mrtvola (S01E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Coyotes (S02E10)
Pohotovost (TV seriál)
Zahraniční záležitosti (S09E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
Blaze (S14E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
1999 Angel (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Outside Hearts (S01E09)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky