foto

Cory Hardrict

  • nar. 9.11.1979 (38 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
Naked
November Criminals
Walk of Fame
2016 Car Dogs
Destined
Spectral
2015 Brotherly Love
2014 Americký sniper
Transcendence
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Mrtví a neklidní
2011 Dance Fu
Světová invaze
Svět po zániku
2010 Black Jesus
2009 Až tak moc tě nežere
Dough Boys
Draw the Line
Four to the Floor
Least Among You, The
2008 Gran Torino
2007 Neighborhood Watch
2006 Driftwood
Kontrakt
Miles from Home
2005 Return of the Living Dead 4: Necropolis
Return of the Living Dead 5: Rave to the Grave
2004 Creature Unknown
2001 Šílená / Krásný
1999 Nepolíbená

TV seriály

2017 When the Street Lights Go On (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2003 Like Family (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Živá mrtvola (S01E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Coyotes (S02E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
1999 Angel (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace