Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moc krásný romantický film o těžkém hledání cesty dvou mladých lidí k vzájemnému porozumnění sráží dolů přeslazený konec. I tak jde ale o jeden z těch lepších snímků v daném žánru, a zamilované páry jeho sledování rozhodně nezklame. Když jsem si po skončení příběhu říkal, že mi tam něco chybělo, chtěl jsem hodnocení ještě umírnit. Pak jsem se ale pro sebe zasmál, protože to, co mi chybělo byly prsa Kirten Dunst! Ta holka nosí celej film tak děsný minitrička, a bradavky ukáže jako ve Spider-manovi maximálně přes látku. Pro pány vážně k zbláznění, ale hvězdu dolů kvůli tomu? Ne, heh. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem tady z toho žánru vyrostl. :( Nic mi to neříká, nic to se mnou nedělá, je mi jedno, jak to dopadne... Nacházím v tom úplně jiný věci - že si politik žije jako prase v žitě, a všichni to v USA berou jako samozřejmost, že když jeho nadrátovanou nezletilou dceru zadraftnou policajti, tak ji vlivnýmu tatínkovi přivezou domů atp. Na problémy pubescentů už jsem hrozně okoralej, sorry. ()

Reklama

charmin 

všechny recenze uživatele

Ja sa citim ako taky verklík opakujuci to iste uz 856-krat to iste dookola..Am. film, nudny namet kt. uz vsetci pozname, s neprekvapivym dejom a scenarom, s dobre znamymi postavami, kt. su uplne protiklady, etc etc etc. Avsak, ako vzdy, nesnazim sa byt LEN kriticka:)Treba uznat, je to jeden z tych lepsich romantickych filmov - vyber dobrych hercov pomhol, kamera, hudba, a niektore romanticke sceny su..romanticke :) Kategoria Am.3* filmy ma na piatkovy neskorsi vecer jedine mierne pobavila(ci nabudila??:),ale to je asi tak vsetko. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst nemusím, ale tady ji to sekne jako snad v žádném jiném filmu, tu sedmnáctku jsem ji vážně věřil. Jay Hernandez občas odstoupí do pozadí a nechá svou partnerku se předvádět - tím myslím, že není tak výrazný ;) Milá romantika, s trochou humoru, předvídatelná už od začátku, což pak dělá film i docela nudným, ale i tak jsem si ho docela užil.... 7/10 ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné romantické drama s mojí oblíbenou Kirsten Dunst. Sice nějak nemůžu uvěřit, že by se todle mohlo stát ve skutečnosti, ale tak je to film a příběh je jinak docela fajn. Hodně dobrý jsou pak herci - jak právě Kirsten Dunst, tak i Jay Hernandez podávají hodně dobrý výkon. Díky tomu mi film velmi rychle uběhl a po jeho skončení jsem měl velmi příjemný pocit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Příběh byl inspirován knihou fotografií Laurena Greenfelda s názvem "Fast Forward". (don corleone)
  • Kirsten Dunst měla mít ve filmu i scénu, ve které bude nahá. Konkrétně ta, ve které jde z postele pro kondomy kolem uklizečky. Podle scénáře ji měla zahrát bez oblečení. (don corleone)

Reklama

Reklama