Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Objektivně pouze za tři, ta čtvrtá hvězda je zvlášť za brutalitu. Inbred se neliší od jiných hixploitationů, naopak striktně dodržuje jejich pravidla. Navíc se první polovina poměrně táhne, sem tam znepokojující výjev (řezání strašáka) a první nekonfliktní střet městské mládeže s podivnými vesničany v tamní hospodě. Po celou dobu je však ve vzduchu cítit napětí, které naplno propuká až ve druhé části. A tady přichází to pravé peklo: první mrtvý, zadržení obětí, mučení, útěk a následný hon na městskou škodnou. Nic nového, ale divočina pořádná - rozstřelené hlavy, udušení sračkama nebo rozšlápnutí koněm. Moment, kdy asi tucet buranů bere do rukou pušky, lopaty, sekery nebo dokonce motorovku a vyráží na lov, patří k těm nejlepším. A vše finišuje ve výborném závěru, kde po vzoru Straw Dogs se zbytek přeživších zabarikáduje v domě a čelí útokům nepřátel. Takže za mě rozhodně spokojenost, a to i přes fakt, že většina zdejšího masakru je plně digitální. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok bol srandovný,potom sa zjavil malí mikrobus a v nom dvaja sociálny pracovníci,1 dievča a traja chalani a jedného z ných som chcel zabiť aj ja a schválne či to uhádnete že ktorého.Skoro po celú dobu tu bola nuda.Jedna z tupých akože vyvraždovačiek,kde fuck zľudovelo a bolo ho tu veľa.Logika žiadna,postavy totálne (ne)sympatické.Vidlácke vyvraždovačky môžem aj keď skoro všetky sú na jedno kopito.Tu je príbeh niekedy originálny inokedy spadá do roviny klišéovitosti.Aj tu som postrehol čierny humor,ktorý mám rád ale tu mi vôbec nesadol.Po dejovej stránke to bolo chaotické,amatérske a aj nechutné.Takú nechutnú partiu vidlákov som vážne ešte nevidel.Herecké obsadenie a aj ich prejav bol úbohý.A tak debilne sa chovajúce postavy sa nevidia každý deň a zato chvála Bohu.Za dobré spracované gore efektov a za nádhernú Fretku Albína dávam 2* ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Solídna buranská vyvražďovačka s pekným, až splatterovým gore, v sympatickom prostredí, ale s pomalým rozbehom a otravnými postavami. Výletníci sa dovlečú do tichej anglickej dedinky, ktorá skrýva aj svoje nepríjemné zákutia a ešte nepríjemnejších obyvateľov. S nimi sa postupne dostanú do konfliktu a v duchu podobných filmov sa začne krviprelievanie na oboch stranách, akurát s tým rozdielom, že tu sa na tom dedinčania kolektívne zabávajú v akomsi cirkusovom predstavení. Nechýba množstvo drsnosti, perverznosti, brutality, fyzického i psychického týrania, takže je na čo pozerať a nuda nehrozí :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se na to s titulky, které překládal zřejmě samotný google překladač, ale angličtina zde není moc složitá, takže to šlo. Jinak co se týče filmu, není úplně špatný. Překvapivě jsou zde zdařilé gore scény, které bych u "levného" béčka moc nečekal, ale překvapivě i zde se daly sesbírat originální záběry na končetiny, vnitřnosti atd. Jo Hartley byla docela dost přesvědčivá ve svém podání, jinak ostatní nic moc no... Doufám že na podobnou vesničku buranů nikdy nenarazím. :D ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z těchto zábavných, krvavých hixploitationů už jsem asi nějak vyrostl. Inbred je pěkně natočená nenáročná jednohubka, nic víc, nic míň. Podobných kousků je milion, jsem přesycen. Před pár lety bych tomu napálil spokojenou čtverku, dneska už jen nezaujatě mávnu rukou a vypouštím z paměti. Ale kdo má chuť na poměrně poctivou dávku buranského veselí, směle do toho. 5.5/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama