Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

bestlama 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se bude parta debilů vymykat klišoidním těžkotonážním cool pubertálním akcím a film nebude složen z methanolových dýchánku, nějakého toho cannabisu a heteresexuálních zábav. Potom dostaneme zábavu ve formě Cabin in the woods, kdy je parta těchto mladých morgošů převezená do chaty uprostřed ničeho. Oblíbená hra Pravda nebo úkol tentokrát dostane nový rozměr a vy uvažujete, že se sami pozvete ke svým nepřátelům a zavedete tam tuhle inovativní verzi. I přes milion třistaosmdesát tisíc vět, kdy je film převážně ukecaný se můžu vyhoupnout na slabších 5*. A teď si jdu dát doutníček ve slunečném počasí, kdy u toho budu filozoficky uvažovat nad tím, že asi mají takové akce něco do sebe a zavolám do Home Credit pro půjčku na 6l kyseliny pro vlastní dýchánky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí jdu nahoru, je pravda že začátek se rozjede slibně, party pravda úkol zvláštní kluk a nepřijemná banda až na Ge. Po blbé pravdě a žarlive scéně se vše posere a Felix to neunese a protože to posere ještě vic, tak se o to musí postarat bráška který bohužel neví vše a hra může začít. Film není uplně zlý ale očekaval bych na horor více krve a brutality protože nápad na film super. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nic moc, abych pravdu napsal. Těch náhod bylo na jeden film příliš. Scénař je více děravý než česká politika. Obsazený je film herci, kteří ani ve skrytu duše netuší, jak hrát. Atmoféra je absolutně nulová a vraždiček je také po skrovnu. Příběh se táhne velmi pomalu a aby divák úplně neusnul, tak na konec příjde jeden mírný homozvrat, který toho příliš na situaci nezmění. Zkrátka je tento film absolutně debilní. Fanoušky hororů akorát naštve a ostatní zřejmě i nasere. Vážně není o co stát. Neruzumím některým zdejším chvalozpěvům. Já se mnohem více nudil než bavil. Avšak uznávám, že existují i mnohem větší sračky. * ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(121/2012, DVDRip) / Až na mimoriadne tupý záver filmu, keď sa z najväčšej posery stala nekompromisná pomstiteľka sa to dalo pozreť! Bol som o moc skeptickejší. Celkový námet a nápad filmu ma tak bavil, že ani nevadilo aká kravina to v skutočnosti bola. Angličania celkom vedia. Viď Mum & Dad napríklad. (6/10) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama