Reklama

Reklama

Rozkošná Molly

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Novomanželé Molly (Alexandra Holden) a Tim (Johnny Lewis) se přestěhují do domu zesnulého otce Molly. Ale bolestné vzpomínky na dětství začnou Molly brzy pronásledovat. (josefklimes)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím největší zklamání letošních Varů. Věděl jsem, že se může jednat jen o dobře sestříhaný trailer a nutno podotknout, že Sánchez se s Lovelly Molly na hororové výsluní určitě nevrátí. Kvůli mizernému scénáři a toporné režii uvízla Lovelly Molly někde mezi hodně nepovedeným haunted hororem (na to by to ale chtělo mnohem lepší atmosféru a především scénář, dobrá práce se zvukem imho nestačí) a béčkovým hororem s prvky slasher filmů. Jednu hvězdu za sympatickou hlavní hrdinku a druhou za zvuk. Čekal jsem mnohem víc a mrzí mě, že z v současnosti umí dobrý horor natočit pouze Španělové nebo James Wan. [MFF KV 2012] ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

U rozporuplnych filmu u kterych hodnoceni lita od odpadu az po 4-5 hvezd je pomerne velka jistota, ze se mi budou libit. A ani tenhle neni vyjimkou. Diky BW jakozto mymu nejoblibenejsimu hororu, sleduju kazdej Sanchezovo krok a porad jsem si rikal, ze neni sakra prece mozny aby tvurce tak genialniho filmu tocil samy sracky. Prece to nebyla jenom nahoda. A Lovely Molly je konecne dukazem, ze nebyla. Ackoliv je film z uplne jinyho prostredi a o necem uplne jinym, tak lehkej zavan BW atmosfery jsem tam cejtil. A je to videt i na satanisticky ladenym logu. Tak ted rychle dotocit FF s Bigfootem a honem se vrhnout na slibovanej BW2, dokud Sanchez chyta druhej dech. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Technicky na úrovni, spousta momentů má značně znepokojivou atmosféru, hlavní postava svou psychoroli zvládá s přehledem, skvělá je taktéž zvuková stránka ... ale jako celek je ten film ubíjející. Patlá to na sebe páté přes deváté, ale jasný cíl jaksi chybí. A hororově to prostě nestrhne (i přes těch pár disturbing momentů). Prozatím největší hororové zklamání roku, zvláště protože je jasně vidět, že to mělo na víc. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuálna dráma o otravnej, úchylnej feťáčke, ktorá si po návrate do rodného domu myslí, že ju tu terorizuje niečo nadprirodzené, čo ju poznačilo už v detstve. Alebo si to iba nemyslí a niečo tu naozaj je? Kto chce, môže rozmýšľať... Film toho totiž moc nepovie a akurát trápi diváka predvídateľne trápnymi rečičkami komplet nesympatického hereckého osadenstva, v čele s emocionálnymi výkyvmi hlavnej ochechule. Strašenie v podobe divných, dlhotrvajúcich zvukov, ktoré asi mali pôsobiť záhadne, no aj tak po nich nikdy nič neprišlo, sa rýchlo opozeralo a už tu ostalo iba tajomné nič. Stará "The Entity", kde išlo (aspoň chvíľu) o niečo podobné, bola neporovnateľne zvládnutejšia a aspoň natoľko uvedomelá, aby ponúkla rozuzlenie a solídny záver, ktorý v Lovely Molly samozrejme nie je, iba sa nepriamo potvrdí to, čo bolo nepriamo jasné už na začiatku. Táto zdĺhavá, nezaujímavá a domýšľavá nuda ma teda nebavila a osobne si myslím, že za takýto nepodarok sa Eduardo Sanchez vo svojom solídnom portfóliu môže hanbiť. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tvůrce slavné Záhady Blair Witch natočil psychologický horor-thriller, jehož výsledek se mu povedl tak napůl. Filmu se nedá upřít hutná atmosféra, velmi depresivní nálada (což podtrhují i exteriéry, kde se děj odehrává (ano, jsme zpátky v marylandských lesích :-)) a především skvělá Gretchen Lodge jako ona Lovely Molly. Bohužel snímek nejvíc trpí na délce stopáže a především pak na nevygradovaných akcích, což vede k neodvratné nudě, být LM o dvacet minut kratší a mít dynamičtější ráz, Sánchez by se se svým hororem opět trefil do černýho. Nějaký potenciál by tu byl, tak uvidíme, s čím přijde příště (nejlépe s novou Záhadou o čarodějnici z Blair :-)). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu nepřekročil 1 milion amerických dolarů. (josefklimes)
  • Hudbu k filmu složila chicagská post-rocková kapela Tortoise. Titulní skladba „Lovely Molly“ je aranžmá tradiční emigrační balady „Courting is a Pleasure“. (Homerking)

Reklama

Reklama