Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a zbytečný pořad, který sází pouze na moderátorské osobnosti populárního tuzemského filmového webu, ale kromě jejích účasti příliš dalších lákadel nenabízí. Obsažené informace jsou zastaralé a každý filmový fanda si je přečte na internetu o mnoho dní dříve a jelikož komentáře zúčastněných příliš obohacující nejsou, nemá MZ Live příliš čím zaujmout. Moderátorské výkony jsou navíc celkem líné a o nějaké profesionalitě nemůže být řeč. To někdy může být k dobru věci, ale struktura, obsah i vzhled pořadu jsou amatérské v tom špatném slova smyslu, kdy působí značně improvizovaně, jako by tvůrci spoléhali, že to prostě nějak utáhnou bez přípravy. A tento přístup je bohužel hodně vidět a ačkoliv mám web MovieZone rád, jejich pořad nemám potřebu sledovat. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější současný filmový pořad. Cival a jeho parta nejsou žádní filmovědní suchoprdi, kteří snobsky šermují cizími termity (zdravíme Čelisti a jim podobné), ale "pouze" v přátelském duchu a s nadhledem rozebírají aktuální filmové premiéry a související témata (a zodpovídají zákeřné divácké dotazy z Patreonu). Leckdy hraniční humor téhle bandy je přesně můj šálek kávy. Ať žije rimjob s jezevcem - ideálně na palubě tankeru! Pokud chlapcům nedojde šťáva, časem by mohla být jejich relace možná i lepší než Logan. Hlavní je, aby to nebylo sice hezký, ale k hovnu! ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama