Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že tento pořad bude jen obyčejný internetový nástupce Kinoboxu, ale po několika shlédnutých epizodách musím říct, že jsem si tento pořad hodně oblíbil a nenechám si ho nikdy ujít i na úkor zkoušek. Kvalitní trojice (doufám, že v nepříliš vzdálené budoucnosti i čtveřice, teda jestli se dostaví Karel), která řekne vše co si myslí "na plnou hubu", tím skvěle pobaví a hlavně připraví na novinky v kinech. Jediné co bych zkusil zlepšit je větší množství zodpověděných diváckých dotazů. Pro mě 95%. PS: Skvělé intro :-) ()

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

Reklama

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama