Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (135)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Karel se sice nedostavuje, ale jeho obliba v komiksech nás přivádí k Loganovi, a mohu s čistým svědomím prohlásit, že tato relace je lepší než Logan. Je to hezký a rozhodně ne k hovnu, to si musíme přiznat, a pro nadšence do filmů, jezevců a lodní dopravy se jedná o vynikající záležitost. 10/10 Werckmeisterových harmonií. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem já, takový filmový maniak, doposud neviděl, ba spíš alespoň neslyšel jediný díl tohoto už letitého pořadu pro všechny správné geeky, kde si kluci neberou jakékoli servítky v rámci hodnocení filmů a seriálů a i v rámci vzájemné komunikace. Je to fakt sranda a zároveň se vždycky leccos dozvíte. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama