Reklama

Reklama

O-Ring

(studentský film)
Krátkometrážní / Mysteriózní / Krimi
Česko, 2011, 11 min

Obsahy(1)

Poté, co uprostřed zasněžené krajiny srazí autem neznámého člověka, hledá mladý herec Hugo možnost, jak uniknout trestu. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (9)

r_t_fish 

všechny recenze uživatele

Zapletka zustala na urovni kameroveho cviceni (kterym film je), ovsem rezie, kamera, strih, herecky vykon i vsechny ostatni filmove slozky prekonavaji vetsinu absolventskych filmu. Vyborne! ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o “pouhé“ cvičení studenta katedry kamery na FAMU, je výsledek pozoruhodný (a uvozovky velmi případné). Hned se také pozná, že autor by radši studoval režii :-) Několik předchozích Ondřejových pokusů jsem ostatně viděl, tohle je ovšem daleko nejvyzrálejší věc, kterou kdy udělal (počítaje i autorské divadelní kusy). Jsou v tom cítit různé vlivy (řekl bych FARGO a DOKONALÝ TRIK), práce s nimi je ale překvapivě naprosto nerušivá. Dalším pozitivem tohoto ´cvika´ je bezpochyby práce hlavního aktéra, čerstvého ´damáckého´ absolventa Petra Borovce (jeden z dvojice Guerilla Gardening pořadu VRABCI V HRSTI), na kterém je názorně vidět, co profesní škola dokáže udělat z profesního nadšence. Zatím co předchozí společné práce Ondřeje a Petra jsou mírně řečeno dřevácké (z obou stran), tohle je opravdu jiná liga – byť ne zatím ta nejvyšší. II Scénář: Ondřej Hudeček. 80% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama