Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další česká kopírka zahraničního pořadu prostě Špinavé práce v českém podání. Jak mne u Špinavé práce hlavní postava nebaví, tak zdejší hlavní postava se snaží být vtipná, ale povětšunou to moc nevychází. To je samé, že to nejde, úsměvy, atd.. Spíše mi to přijde jako snaha o vtipný pořad ze zajímavých míst ,s tunou střihů a "fascinujících" záběrů kamer, jak pořad s důrazem na práci samotnou. 2z5 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že některé druhy práce bych opravdu dělat nechtěl a to nejsem zrovna „cíťa“. Nicméně v takových hovnech bych se hrabat vážně nechtěl. Každá práce má své pro a proti, jsem ale rád za tu mou, i když si občas taky pěkně zanadávám. Každopádně jsem viděl jen opravdu minimum jednotlivých epizod a musím uznat, že zrovna dvakrát povedená „kopírka“ tohle tedy není.  A svou vinu na tom má i samotný hlavní účinkující… ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto televízna relácia, ktorá sa objavuje na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima, má celkom zaujímavú myšlienku. Vyskúšať si v praxi náročné, nepohodlné či nie zrovna čisté povolania. Lenže celé to padá na neschopnosti hlavného propagonistu, arbeit moderátora Romana Buťa. Tento inak celkom sympatický chalanisko je ufňukaný nemakačenko pre ktorého by bola "Ťažká drina" aj razítkovanie dopisov na pošte. Pri všetkom narieka, nič poriadne nespraví a veľmi pomaly chápe pracovné postupy. * ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi hodně líbil, sou sice slabší a nezajímavý díly, který tolik nenadchnou. Většina dílů je ale zajímavá a viděli sme neobvyklá místa, na který se jentak nepodíváme. To že je pořad z česka spíš vítám, protože sledujeme co zažívají lidé odsud a né v USA nebo na druhým konci světa. Délka mi taky vyhovuje a nejsou díky tomu nudnější pasáže jako u Špinavé práce. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hubený moderátor, který dělá moderátora asi proto, že rukama mu to moc nejde, hlavu na řízení lidí také asi nemá, tak aspoň okecává obyčejnou práci. V mnoha dílech jsem těžkou dřinu opravdu neviděl, a když, tak vyváženou dobou těžké pohody. Na druhou stranu ty nejjednodušší práce náš průvodce zvládá, tak třeba se někde chytí, když ne v televizi, může sbírat odpadky (ale že by to byla těžká dřina?). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)
  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)

Reklama

Reklama