Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 5

Recenze (94)

vojta123 

všechny recenze uživatele

Já jakuba beru jako rybáře,který toho dost dokázal ale nelíbí se mi, jak to všechno zveličuje ale na druhou stranu v druhé sérii, která mimochodem ted běží v tv je o dost lepší protože už to není jen o rybaření a jeho blbých řečích ale taky je to více cestopisné a to se mi na tom líbí a je vidět ,že se z předchozí série dost poučil. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Všem těm pochybovačům a rádoby odborníkům na rybaření a kritikům tady, bych tu rád vzkázal, že já ač nejsem rybář a nijak mě rybaření neoslovuje, tak dokážu ocenit kvalitní provedení dokumentu a také samotného člověka, který dokáže obětovat prakticky celý život svému snu. Proč řešit jaký má Jakub Vágner hlas, nebo jak moc se usmívá do kamery a další ptákoviny. Jeho cesty vyžadují značné finanční injekce, ale za tuto oběť se podívá na místa, kde my jen těžko někdy zavítáme. Mnohdy se dostane i tam, kde jakživ Čech nikdy nevstoupil a možná ani nevstoupí. Až tady někdo z Vás (spíš jen "vás") "odborníků" dosáhne toho co on, pak si můžete otevírat hubu. Do té doby prosím raději nic nepište, je to k smíchu. A že pouští ryby? To snad musí být člověk z Marsu, aby nepochopil proč ty ryby asi pouští. Necestuje po kontinentech, aby se najedl z ryb, které nachytá... bože. :-D Za Jakuba se rozhodně nemusím stydět, že jsem Čech, což o některých tady napsat nemohu. 80% ()

Reklama

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument/cestopis. Jakub je správně zapálen pro věc a kromě samotných ryb, o kterých se toho příliš nedozvíme se dostaneme do odlehlých koutů planety a poznáme místní obyvatele. Ocenit musím různorodost. Ať už jde Vágner lovit nilského okouna či sibiřskou štiku, vždy to je zajímavé a napínavé. Ale hlavně musím ocenit jeho odvahu a dobrodružného ducha, která se v Čechách jen tak nenajde. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Sice mi trochu vadí ten senzační tón v hlasu Jakuba Wágnera. Např. "Tohle je největší ryba, tu je nejtěžší chytit, nej nej nej..." ale jinak jde o pěkný a kvalitní seriál. Nejsem rybář, ale Jakubovo rybářská dobrodružství mě baví. Navíc seriál není jen o rybách, ale i o těch místech, kde právě Jakub loví. Zkrátka jeden z nejlepších českých dokumentárních počinů za poslední roky, ve kterém si své najdou i nerybáři, jako já. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama