Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepuknutí zombie nákazy, ktorá vyhubila väčšinu populácie sa skupinka tých, čo prežili, snaží prebojovať skrz zničenú, hordami nemŕtvych ovládanú krajinu. Cieľom ich cesty je ostrov Catalina, ktorý má byť jedným z posledných útočísk vymierajúcej ľudskej rasy. (Karamanlis)

Recenze (48)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý děj. Skupinka lidí se snaží přežít. Dál nic. Zombie filmy většinou nemají extra dej, ale snaží se zaujmout pořádnou vyvražďvačkou, hlavním killerem a popřípadě strachem. Bohužel, tady jsem neviděl nic z toho. A ten digitální tygr, kdyby se aspoň ten vizuál povedl, mohl to být originální nápad, takhle to je ale k smíchu. Ani Ving nevypadá jako pravej ochránce, možná je to věkem, ale připadal mi spíš jako hodný strýček. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Riadna blbinka :) Už od úvodných minút sa to nedá brať vážne. Skupinka ľudí verzus zombíci - to je celé. Proste si putujú, vždy ich napádajú desiatky mŕtvoliek, takže vytiahnu arzenál rozličných zbraní, a nasleduje sekačka s odpálenými hlavami a striekancami digitálnej krvi. Máme tu búchačky, kušu, luk, bejzbalku, mačetu, samurajský meč, kladivko, dokonca aj motorovú pílu. Masky celkom ušli, scenár radšej neriešim - je to totiž detské, primitívne, postupom času príliš ploché a jednotvárne. Celú dobu som bol na podpriemere, ale keď na konci vyskočila počítačová "číča", tak som tak vybuchol smiechom, že ten tretí bodík dať musím. Veď ako som už neraz spomenul, lepšia zábavná blbosť ako nudná blbosť, že... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě zcela průměrnej zombí kousek, nechápu ohlasy typu "nejhorší zombie film". Viděl jsem daleko horší, nicméně tenhle film nemá moc čím potěšit. Je tu parta lidí bloudící městem, občas někoho zabijou a občas někoho najdou. Film jde od nikud nikam. Což mě ale bylo celkem jedno. Navíc nečekal jsem nic světoborného od studia Asylum(Kdeže SYFY). Zombáci vypadaly celkem obstojně a tlející maso ušlo, jen někteří zombie v pozadí byly dost odfláklý. Herci byly poměrně sympatičtí a i když některé dialogy byly dost šílený tak mě to výjmečně moc nevadilo. Ale konec je úplně podělanej, je směšnej a nic neříkající. Další věc co film neuvěřitelně sráží je debilní digitální krev, pokaždé když vycákne tak je to digitální hnus, navíc třeba meč probodne 20 lidí a na meči není ani kapka krve. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asylácká, tedy objektivně vzato podřadná zombiárna, s extrémně hloupým scénářem, s mizernou ruční kamerou, s druhořadými herci (až na mou oblíbenou horskou gorilu Vinga), kteří hrají hloupé postavy s hloupými dialogy (nejtragičtější je latina s katanou, s důkladným mejkapem a vystajlovanými vlasy, v upnutých džínách a kozačkách), s příšernými triky (které jsou ještě horší než jsem čekal)... Ale pro mou lásku k zombiežánru bavilo mě to, bavil jsem se (i když často nechtěně) a nenudil jsem se, což je pro mě při hodnocení směrodatné. Nejlepší scéna: závěrečný souboj se zombietygrem, který je... který je ryze asylácký. Nejhorší scéna: retardovaná režie nejprve použila ve 24.minutě (DC verze) scénu západu Slunce za mrakodrapy, aby v 57.minutě tu samou scenérii použila ke krátkému šotu východu Slunce tím, že ji pustila pozpátku; za takovouhle zhovadilost bych v horším rozpoložení rovnou vysolil odpad! ()

Juliane 

všechny recenze uživatele

Je to mezi jednou a dvěma hvězdami. Děj stojí za prd, ovšem je tam pár nápadů, které se mi zalíbily - několik druhů zombíků například (máme tu středně rychlé zombie chodiče, super rychlé zombie běhače a dokonce i super velké zombie wrestlery). No kde jinde tohle najdete?!:) Když nad tím tak přemýšlím, trochu mi to připomínalo PC hru Dead Island - a tu já ráda. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama