Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou kamarádek trávicích léto v New Yorku. Potom, co absolvovaly střední školu, se dívky chystají přijít o panenství. Věci se ovšem zkomplikují, když se obě zamilují do stejného muže. (zajda404)

Videa (2)

Trailer

Recenze (35)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Poklidně plynoucí film s pohodovou hudbou a atmosférou "příběhu odvedle" (tedy převážně). Silně pochybuji, že mi cokoli z tohohle snímku nějak uvízne v paměti, protože a jednoduše opravdu není co. Postavy jsou tak minimálně nastíněné, jak jen to jde, děj je prostinký a originální nebo zajímavý prvek by jeden nenašel snad ani s lupou. Netroufám se odhadovat jak by vše dopadlo bez Dakoty a jestli by to vůbec bylo shlédnutelné. Jednoduše je to celé nemastné neslané, místy primitivní a do toho se tam nějak z nepochopitelných důvodů přimotala Dakota Fanning. ----"I can't do it." "No, you can. The question is will you..."---- ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

ZBYTOČNÝ KOMENT! Šalamún povedal: "Márnosť nad márnosť!" a US producenti sa tým zjavne riadia. Dakota je pekná a už len kvôli nej by som tomu jednu hviezdu dal. Ona vie hrať, ale s tak suchým scenárom a hlúpymi dialógmi sa toho veľa robiť nedá! Olsenka k nej pasovala asi ako černoch na severný pól! Ak bude Dakota ďalej účinkovať v tak divácky nudných filmoch, bojím sa, že jej herecká kariéra nepotrvá dlho. Čo sa týka castingu, je s podivem, ako možno spackať tak zaujímavo obsadený film. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Skvělé na odreagování a lehké zamyšlení bez obrovských filozofických otázek, Dakota i Elizabeth jsou skvělé herečky vysoké kvality, kterým se podle mě ještě nedostalo té u kritiků průlomové role, ale popravdě si myslím, že těmhle holkám stačí jedna role oscarových rozměrů a mají nominaci v kapse. Teď ale zpět k filmu, neuvěřitelně uvěřitelné, člověk se do nich vyloženě vžít, čímž nemyslím, že zažil to samé, ale přišlo mi neuvěřitelně jednoduché postavy chápat a soucítit s nimi, což se mi tak často nestává, hlavně to naprosté pochopení. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Plusom tohto filmu je to, že je veľmi príjemný, hlavné hrdinky sú obe výborné herečky a dobre sa na ne pozerá a parádna muzika počas celého filmu. Mínusom je asi to, že ste to už všetko niekde videli, ničím Vás to neprekvapí a celé je to vlastne jeden veľký priemer ... ale kľudne si to pozrite, je to fajin :-) .. https://www.youtube.com/watch?v=-ZBvAAzMphE ()

fallangell odpad!

všechny recenze uživatele

Ona je zakomplexovaná, její matka je despotická kráva, její otec dělá, že se ho celý film ani netýká. Její sestry jsou do počtu. Nejlepší kamarádka by o to strašně ráda přišla ale jaksi neví jak. SPOILER: Tak si ona najde největšího blbečka v okolí, kterého by jako sice chtěla její kamarádka, ale to by si pak holky 91 minut tak maximálně brnkali na kytaru a brečely na rameno. Všichni se chovají přehnaně afektovaně... A to vlastně shnuje celý film. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Naomi Foner napsala scénář k filmu 20 let před jeho premiérou. (dwdb)
  • Film měla premiéru v roce 2013 na filmovém festivalu Sundance. (R.K.)
  • Do role Davida Averyho (Boyd Holbrook) byl původně obsazen Anton Yelchin, ale odstoupil kvůli jiným projektům. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama