Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"Aíííííííí-hu-hu-hu... KUT!" Šialený retardi z Maaskantje to skúšajú podruhýkrát vo filme. To že robia stále to isté čo predtým by som ja osobne nekritizoval, keby to nerobili tak by zasa všetci šomrali že to nerobia. Takže je to stále neutíchajúca nálož drasťáckych gagov, kde sa ľudia náhodne strieľajú, srandovne upalujú a zrážajú autami za burácajúceho hudobného doprovodu 90-tkových densovačiek. To je v poriadku, čo sa nepodarilo bola snaha vytlačiť nasilu humor z niektorých nechutností, s tým sa už mimózny guruovia z New Kis prerátali. Hovorím hlavne o tej tehotnej ženskej na ktorú nechajú furt striekať semeno a slopať pivo. Iné veci boli zasa proste len mimo, ale nie vtipné, napr. ten idiot čo sa stále zjavoval a zahlodal nejakú blbosť. Inak sú ale nadávky v chrochtavom prevedení s cigánskym prízvukom od pätice holandských mongolov stále rozkošné. "Eééééj... HOUMOU!" Hrdinovia majú tentoraz problém s konkurenčným mestečkom Schijndel, s ktorým sa priateľsky márujú a hádžu si do hláv kamene. Roztržky musia stranou keď nakazené mlieko spôsobí inváziu zombíkov a Richard Batsbak sa svojou eskadrou musí prebojovať skz zástupy nemŕtvych aby našiel a pochoval svoju nebohú matku. Ak prvá polovica filmu budí trochu rozpaky, tak následná zombícka misia svojou dementnou brutalitou všetko vynahradí. No a keď Richard uprostred akcie vyzlečie a začne mlátiť a trhať zombíkov úplne nahý, je jasné že New Kids majú inteligenciu v malíčku. Celkovo o niečo slabišie než Turbo, ale stále riadne našlapaná hovadina. " ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Znova dementi v plnej paráde i plnými ústami tých najsprostejších a najvulgárnejších slov. Vtipných momentov a vydarených hlášok je tu podstatne menej, napriek tomu , že v spojení so zombie tématikou by som to nečakal. Najviac mi chýbal "vedúci" dementov - vodič kamiónu (Túú, túúúú...) z prvého dielu. Ten maskot sa tu síce objaví, ale zahlási iba trápnu vetu "Páči sa mi..." Rovnako ako prvý diel i tento mix debility znesie všetky druhy hodnotení. Dlho som váhal i ja. Už, už som dával 2* a v tom prišiel najvydarenejší fór - mamin pohreb...Tento vtipný moment to posunul k veľmi slabým, ale predsa 3 *. 50%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZAČALO TO TAKHLE, VŽDYŤ VÍŠ – TY TÝPCI.....A V URČITOU CHVÍLI SE DOSTANOU DO BITKY S JINÝM MĚSTEM....VŽDYŤ VÍŠ – BRABANT. DOSTALI SE DO BITKY A ÚPLNĚ ZEŠÍLELI, ALE TRVÁ TO MOC DLOUHO, TAK SI POSTAVĚJ STROJ ČASU. TI DRUZÍ TÝPCI SE ZMĚNĚJ VE VLKODLAKY A JEN TAK SI TAM CHODĚJ. A TOMU NEUVĚŘÍŠ, TOHLE NEČEKAL NIKDO. ROBOTI! OPRAVDOVÝ ZKURVENÝ ROBOTI!“..... /// Věř či nevěř (kámo). Snaha o sebeparodii a (taky jen snaha) o gagy ještě šílenější než minule. Abych pravdu řekl (napsal) - moc to nefunguje. Nevadí mi mrtvý děti (ve filmu vole!), jen ten způsob (jak ,,vodejdou“) musí bejt ftipnej. A vlastně celej film má bejt ftipnej (hlavně) díky tomu, že jsou ujetý ,,ještě víc“. Snažej se, flákaj sebou, pičujou, maj sifla, maj ....a vono nic (vlastně....jo, tyhle děti jsou celkem ftipný!). Taková (že by?) fanouškovská záležitost (oproti ,,profesionální“ JEDNIČCE), který by prospěl někdo s ujetějším a hlavně vtipnějším pohledem na ,,věc“. Vlastně mě to nezaujalo skoro ničím. 2-3 povedený fóry a samý xichtění. Soráč idioti! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem z Maaskantje. 2.) Úplně mi hráblo. 3.) Thx za titule ,,Ohix11“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Evidentne to nie je len tak použiť vo filme postup "Kedykoľvek-čokoľvek", aby z toho vyliezlo niečo podnetné a uspokojujúce... Oproti jednotke (ktorej zábavnosť považujem po vzhliadnutí tohto skôr za šťastnú náhodu) sú tu navyše 4 fúriky arogancie, 3 cisterny absurdného humoru, ale iba jeden malý kopček scenáru/príbehu, ktorý by ako tak dával tú hodinu a štvrť dokpoy. Ako som napísal do komentu k New Kids Turbo, že držím nizozemcom palce, tak to už neplatí... :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to nevkusná píčovina a hovadina plná fekálního a dementního humoru, ale já jsem se u toho skvěle pobavil. Navíc mě opět potěšil soundtrack. Písničky jsou tentokrát hlavně od 2 brothers on the 4th floor. Můj oblíbenec Paul Elstak tentokrát přispěl pouze jednim songem a na chvilku se i mihnul na obrazovce. Jinak celkem chápu, že někomu tenhle film prostě nesedne, ale já dávám bez rozmejšlení 5 hvězd. Prostě holandský vidláci, gabba, hakkuh, happy hardcore, eurodance, happy pavementkick fest, atd... A pokud se to někomu nelíbí, tak je to verrekte mongol! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)
  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama