Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná Lola (Hayek) pracuje jako servírka a vede obyčejný život do té doby, než potká hezkého šarmantního Martina (Gómez), který je navíc velmi utrácivým milionářem. Zatímco si hrdličky užívají románek jako z červené knihovny, včetně honosných večeří, tisíce růží a koupání se v šampaňském, hodiny odbíjejí nad Martinovým milionovým dluhem. A právě ve chvíli, kdy Martin zjistí, že se do Loly opravdu zamiloval, odhalí mu Lola cosi překvapivého o sobě samé. Otázkou tedy zůstává, jestli tahle šťavnatá pohádková komedie bude mít také svůj happyend... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (9)

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábavná a povznášajúca španielska romantická komédia s matúcimi udalosťami, zábavou, a absurdnými situáciami. 5/10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Na celym filmu mě zaujala akorát Salma Hayek. Asi jeden z posledních filmů, kde byla opravdu krásná. Teď už je to stará vražda. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná čierna komédia o tom, čo všeličo sa môže prihodiť, keď sa chystáte spáchať samovraždu a niekto vás prehovorí, aby ste si ešte raz poriadne užili - za peniaze požičané od mafie - a odsunuli samovražedné plány na čas vracania dlhov... Nie úplne originálny základ, ale spracovaný na španielsky spôsob, so štipkou čili a troma lyžicami čierneho humoru. Carmela Gómeza (Martín-hlavná úloha) som už videla aj lepšie hrať (Zem/Tierra, 1996) a Salmu Hayek tiež, ale inak osviežujúci filmík. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu bavil, správná bláznivá komedie, místo sebevraždy dostat balík peněz, pořádně se pobavit a najít smysl života, no proč ne. A hraje v tom Salma, které to sluší jako vždycky :)) ()

Reklama

Reklama