Reklama

Reklama

Recenze (6)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Amatérsky vypadající film, ve kterém lze shlédnout v malých roličkách hned několik herců z okolí Kevina Smithe (včetně jeho samotného). Příběh o tragédovi (hraje herec ztvárňující Danteho v Clerks), který by Randallovi a Dantemu mohl maximálně závidět jejich úspěšné kariéry. Představuje totiž klauna, co objíždí dětské zahradní párty a samozřejmě nevydělává dost a bydlí na hromadě bordelu. Jakmile mu matka vytkne, že nemá ve starobinci ani televizi a že její syn je jeden velký fail, vymyslí nový podnikatelský záměr a nechá se objednat jako jakýsi naughty clown, kde ho postupně zneužijí tři muži (dva retardi a jejich otec). Dále film pokračuje jako nenapínavý revenge flick s nepříliš charismatickým hrdinou v hlavní roli a prakticky bez akce. Parta kolem Kevina Smithe natočila tucet podobně nepovedených filmů a proto není náhoda, že je u nás nikdo nezná, většinou není o co stát. Hodnocení zde bohužel zbytečně zkresluje a výsledná kvalita je daleko za očekáváním. ()

Reklama

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

2-3* nevím zaprvé sem od toho čekal něco úplně jinačího (příde mi trochu zavádějící komentář AngelAngie) a zadruhé to mohlo být podané trochu jiným způsobem, aby ten vesměs třeba i zajímavý a závěrem trošku vtipný námět nevizněl tak nudně.. některé části sou docela slušné po tom co ho "vobtáhnou" ale takovýhle film lehce vyšumí.. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Někde jsem si o tom přečet nějakou chválu, na základě který jsem nabral dojem, že je to snad něco jako thriller s drsnym klaunem v hlavní roli. Místo toho je to jen chaotická a hodně amatérská blbost nespadající do žádnýho žánru. Mělo to asi 3-4 dobrý scény a celej zbytek byl totálně na hovno (navíc takovym docela otravnym způsobem, dialogy byly na přesdržku). Aktuální hodnocení 71% nejde brát vážně, protože to očividně zatim z většiny hodnotili jen velký fanoušci Kevina Smithe. Na druhou stranu, nikdo jinej už to asi nikdy neuvidí =/. (35%) ()

koci 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky, i když nejde o hitovky. Dostal jsem se k Vulgaru díky TV show Comic Book Men, a právě díky ní jsem si Vulgar docela vychutnal, protože jsem věděl, že tohle natočila banda kámošů za pár babek. A je to z toho cítit. Zápletka je velmi jednoduchá (Smithovy zápletky také bývají), jenomže Bryan postrádá jistý osobitý punc, originálnost, které Smith má například v dialozích, v práci s hercem a ve svižném střihu. A humor tu byl trochu moc chtěný... ()

Reklama

Reklama