Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

lillien 

všechny recenze uživatele

Celý den se věnovat masturbaci, balení ženských, sledování porna a v noci si to rozdat s několika bábovkama najednou. Ano, teď jsem, pánové, definovala, jak by mohl vypadat jeden z vašich vysněných dní. No v Americe se to léčí. Nemoc zvaná sexuální závislost. Napadlo mě, že kdyby se zpárovali závisláci z té podpůrné terapeutické skupiny, mohli by se nadále oddávat svému koníčku a všichni by byli šťastní. Místo toho se však bičují a trýzní přísným programem abstinence, při kterém je i honění po večerníčku nahrazeno modlitbou. Takže to s nimi těžko budeme sdílet, snad jen, když se naladíme na závislost jako takovou a za jejich problémy si představíme chlast nebo chorobný přejídání. Tím se možná trochu vyladíme na postavy. Nicméně i tak mi tlusťoch Neil ze začátku způsoboval alergickou reakci. V menší roli mě potěšila vcelku přirozená Pink, Mark Ruffalo, jen co se mu to vymklo z rukou, se báječně rozjel a scéna s hysterickou slečnou na společném mrdu tomu dodala korunu. Kvůli tomu bych šla i na tři hvězdy, má to i své milé momenty, ale pak to zase zkazila ta americká potřeba se vzájemně objímat, poplácávat, protlačovat rodinné hodnoty, pouta a city, což ve finále v jejich podání působí trapně. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Z Thanks for sharing jsem myslel,že se vyklube komedie o závislosti na sexu,ale tak tomu není,Je to film o různých závislostech a komedie to taky úplně není.Dnešní svět je plný závislostí,úchylek atd.a je těžké s tím jak žít tak přijímat reakce okolí.Nejvíc emoční pro mě byl příběh Tima Robbinse,který bojuje už pěknou řádku let s alkoholem a zároveň tí,že jeho syn je feťák ,ale jednoho dne syn přijde s tím,že se ze všeho dostal,ale důvěra jaksi chybí a navíc hluboké rány způsobené v alkoholovém opojení bohužel syna bolí dodnes....i příběh Marka Ruffala a jeho závislosti na sexu stojí za to.Celkově tedy hodnotím film na 75 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nutkavá potřeba masturbovat, hodiny sledování porna, neobvyklé sexuální požadavky. Není to tak dávno, kdy většina sexuologů tvrdila, že závislost na sexu neexistuje. Znáte to, mozek produkuje endorfiny atd. atd. Tohle romanticko-komediální drama se chce tématu podívat pod pokličku. Podívá, ale velmi rychle ji zase přiklopí. Jen tu letmo připomeneme nějakou opomíjenou chorobu, naťukneme jiné (syn bývalým feťákem, otec bývalým alkoholikem), ale jinak se tak nějak plácáme v průměrných vodách. Někdy je to hodně příjemné (chemie mezi stále velmi atraktivní Gwyneth Paltrow a velmi dobře hrajícím Markem Ruffalem funguje solidně), jindy si u toho napíšeme klidně třeba esemesku (trošku jasně nalajnované osudy v rodině s navrátivším se synkem). Ve finále prostě škoda, že se z tématu nevymačkalo víc, navíc jsme za velkou louží, takže naneštěstí nechybí povinné americké objímání, poplácávání po ramenou a upřené pohledy do očí s tím, že „ty to zvládneš, věřím ti.“ Debutující režisér Stuart Blumberg navíc napsal Sexbombu od vedle nebo Děcka jsou pohodě (za které má nominaci na Oscara), o to víc zamrzí, že si své dítko lépe nepohlídal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zase ta americká potřeba léčit něco, co je absolutně normální. Ale já je chápu. Kdyby to nedělali, měli by v tu ránu 90% psychiatrů, psychoanalytiků, psychologů a dalších psychovědců na ulici. Tentokrát jde o závislost na sexu a celé je to podáno tak, že se člověk sám sebe musí ptát, jestli to hlavní hrdinové a filmaři myslí vážně. Za pozornost stojí jen Gwyneth Paltrow, která je sexy. Jinak je všechno špatně, což korunuje Pink, která nejen že produkuje mizernou muziku, ale navíc je i příšerná herečka. Moje nová noční můra je, že by se mohla sejít v jednom filmu s dalším "hrajícím hudebníkem" Curtisem Padesátihalířem. Další mizerná americká (ne)komedie. 15% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o sexuální závislosti. Sledujeme příběh tří mužů, kteří mají stejnou závislost a vidíme, jak se s tím vypořádávají. Někomu tento film může přijít trochu nudný, protože plyne trošku pomaleji, ale mě osobně se to právě líbilo, příběh se hezky krásně pomalinku vyvíjel. A navíc je tam spousta vtipných momentů. Teda nezasmějete se jako u čisté komedie, ale je zde dostatek vtipných situací. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama