Reklama

Reklama

Recenze (9)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Po roce opět parádní show. Kanye West spolu s Maroon 5 to neskutečně rozjeli. Skvělé doplňkové povídaní. Karlie Kroos nový angel v týmu. Škoda odchodu Rosie. Transformers a Jason Statham jí asi popletli hlavu :-) Živě: Kanye West - Stronger, Maroon 5 - Moves Like Mike Jagger, Kanye West & Jay-Z - Niggas In Paris, Nicki Minaj - Super Bass. Hudba: Pretty Reckless - Make Me Wanna, Rihanna - California King Bed, One Republic - Spell On You a Lady Gaga - Born This Way. Bonus: Modelky povídají o tom, když se poprvé objevili ve VS, o tom kdyby byly super hrdinky, o svých fotkách s dětství, o svých oblíbených outfitech, o druhých navzájem. Zvláštní pozornost se věnuje Karlie. Rozebere se část Passion a Spell On You. Odešly: Rosie Huntington-Whiteley a Selita Ebanks. Objevily se: Karlie Kloss, Toni Garrn a další ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Až příliš přeplácané různorodou hudbou. Interpreti mi nesedli. Druhá písnička Kanye a Jay-Z byla mimo. Nicki Minaj završila ten miš maš. K tomu příliš zbrklé střihy. 7.5/10 ()

Reklama

showxman 

všechny recenze uživatele

I přesto, že v tomto ročníku nevidíme Heidi Klum nebo božskou Marisu Miller a všechny hudební vystoupení jsou, jak se mi tak nějak zdá, nahraná na playback, tak musím uznat, že Victoria´s Secret Fashion Show je v současnosti zdaleka nejlepší módní přehlídka/módní show ve sluneční soustavě. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Čo sa holiek týka to je škoda rečí. Tie najvyberanejšie kúsky- skutočne skvosty..... a tá songa Niggas In Paris ma úplne dostala :))) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Upoutávka na tuto show se natáčela v Praze. (Dlee)

Reklama

Reklama