Reklama

Reklama

Black Rock

  • Velká Británie Black Rock
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když se trojice přátel z dětství rozhoduje pro společně strávený "dívčí" víkend na izolovaném ostrově při pobřeží severoamerického Maine, pevně doufají, že v jeho průběhu hodí všechny osobní potíže za hlavu. V ten okamžik ještě ani zdaleka netuší, jak moc je bude jeden jediný chybný krok stát. Díky němu se z poklidně stráveného víkendu v divočině náhle stává boj o holý život. (Conspi)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (30)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Feministická variace na Deliverance. V prvé řadě drama založené na postavách (před půlkou se "nuceně" překlopí do hixploitation thrilleru), které v úvodní dvacetiminutovce jejich rozložením na šachovnici naslibuje víc, než pak následkem poměrně zkratkovitě provedených "zvratů" splní. Špatný film Black Rock ale určitě není, zvlášť v porovnání s ostatními představiteli skomírajícího žánru hixploitation, v němž se dnes už obecně na nějaké ambice vůbec nehraje. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo špatný snad po všech možných stránkách. Kdo očekává alespoň solidní přírodní thriller/survival, tak ten se teda moc nedočká. Především je to neskutečně blbý, tvůrci si toho byli zřejmě vědomi, tak museli dostat hlavní hrdinky z šatů, aby aspoň něčím zaujali. Příroda pěkná, ale ty ďouky s těmi svými problémy a chováním, to bylo fakt na ránu. Navíc to celý nahánění působilo dost divně, nudně a bez výraznějšího napětí. O zápletce a motivu radši ani nemluvit. Alespoň konec byl vcelku povedený, jinak ale velká slabota. 30% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Holky, na zrovna se z Iráku navrátivší zelené mozky byste opravdu neměly nadrženě cenit vertikální úsměv a pak si to těsně před zásunem rozmyslet, nene! Přesvědčily se o tom i kravka, pipka a pošahaná pizda, co se vydaly na slepičí úlet na pustý ostrov. Docela jsem po skončení litoval, že se s nimi nepřevrhl člun a neutopily se už tak v desáté minutě. Sice by si ti tři veteráni mohli zbytek filmu akorát tak leštit bajonety, nicméně alespoň by otrávený divák nemusel hodinu poslouchat vaginální výtoky a dvacet minut sledovat honění tak blbé a unylé, až je z podivem, že ti Iráčané plýtvají sebevražednými atentátníky a municí! Vždyť na jednoho džíajdžoua evidentně bohatě stačí dvě řádně frustrované, pár měsícu nešukané krávy, které jej jsou schopny v pohodě šoupnout do zinkové rakve jen za pomocí zubů, nehtů a ztrouchnivělého klacku. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle survival neurazí, ale zároveň vlastně ničím ani nezaujme. Tři dívčiny se vydají na opuštěný ostrov, kde potkají tři válečné veterány a jak to celé bude pokračovat, je myslím nabíledni. Problém spočívá v tom, že se film poměrně dlouho rozjíždí a vzhledem k jeho příjemně krátké stopáži pak na pořádnou akci nezbude moc času. A tak se vlastně všechno podstatné vejde do závěrečných deseti minut, které vyvrcholí povedenou férovkou „dvě na jednoho“. :-) V globálu to je tedy film na jedno podívaní, který ale v rámci svého žánru představuje pouze průměr. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Velice jednoducha vec, ktera se s napetim moc nezada. A ne ze by nebyla prilezitost. Je jich tam dost, ale scenar je naprosto jednoduchy a vubec neni inovacni, coz zpusobuje ztraty pozornosti. Vsechny tri herecky hraji opravdu dobre, ale bohuzel nemaji nic moc hrat, takze je to jenom promarneny cas. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama