Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Pump 

všechny recenze uživatele

Skvělý film volně inspirován skutečnými událostmi, kdy pobřeží USA zasáhl hurikán Katrina. Hurikán Katrina zasáhl new Orleans 29 srpna ráno v roce 2005 rychlostí 178-205 km/h. Paul Walker, který zde v hlavní roli ztvárnil hrdinného otce Nolana, je upoután k inkubátoru svého dítěte v opuštěné nemocnici. Paulovi tato role sedla a je velmi přesvědčivý. Napínavé drama, které těží z dramatičnosti situace a hereckého obsazení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když tohle řeknu, asi budu pro mnohé rouhač, ale Paul Walker nikdy nebyl dobrý herec. V tomhle případě se to potvrzuje, protože se jedná o drama, které se soustředí vlastně pouze na něj. Hodinu a půl ho sledovat je možná pro fanoušky potěšení, zvláště když se jedná o jeden z jeho posledních filmů, pro ostatní to může být utrpení, protože on se tak moc snaží o emoce, až je to prostě nuda. Přitom je příběh neskutečně dramatický, navíc založený na skutečných událostech, respektive se odehrává na pozadí skutečné katastrofy. S lepším hercem v hlavní roli by se snímek dostal i přes průměr, takhle je to bohužel hodně obyčejný průměr, protože snímku se ani pořádně nedaří držet napětí. ()

Reklama

Kirman 

všechny recenze uživatele

Film, který působí velice nedotaženě se spoustou nelogických situací. Hvězda navíc za sympatického německého ovčáka, který děj oživil (přestal jsem myslet na kliku). Snímek bych snad ani nedoporučil - zkrátka "never more". A tak bych tento komentář rád završil textem Šimka a Grossmanna: "Onehdy jsem po ránu točil klikou lanovky, když jsem před tím posnídal trošku teplé žemle a v dáli mě zdravila svými větvi jasan - vždycky takhle po ránu s přírodou si řvu!". ()

predators 

všechny recenze uživatele

Paul Walker je velký sympaťák a stříhá si jeden snímek za druhým. Bohužel, né vždy se jedná o filmy, které stojí za to vidět. V tomto případě je to celkem jedno, protože o nic výjimečného nepřijdete, ani si neodnesete jedinečný zážitek. Myslím, že z napětí a atmosféry šlo vytřískat mnohem víc, kdyby se kormidla ujal zkušenější námořník! Dojem tak trochu zlepšuje Genesis Rodriguez, na kterou je radost pohledět! ;-) 45% ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Filmu ubližuje nudnej scénář a nezachrání to ani Paul Walker, i když dělá co může jako chlap, kterej uvízne sám v nemocnici se svým právě narozeným dítětem v inkubátoru a bojuje o jeho přežití, zatímco venku řádí hurikán Catherina. Hodina je při sledování tohohle filmu chvílema jako rok, i když má to i svý světlý okamžiky, protože Walker je lidskej a ty slzy i to odhodlání mu věříte. Mezi ně ale rozhodně nepatří prostřihy do minulosti, kdy se nám režisér snaží nastínit jak úžasnej život hlavní hrdina se svou manželkou měl. Kdyby tady hrál jinej herec,asi bych dala o hvězdičku míň, ale Paula jsem měla ráda a zasloužil si ještě plno lepších rolí. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama