Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když tohle řeknu, asi budu pro mnohé rouhač, ale Paul Walker nikdy nebyl dobrý herec. V tomhle případě se to potvrzuje, protože se jedná o drama, které se soustředí vlastně pouze na něj. Hodinu a půl ho sledovat je možná pro fanoušky potěšení, zvláště když se jedná o jeden z jeho posledních filmů, pro ostatní to může být utrpení, protože on se tak moc snaží o emoce, až je to prostě nuda. Přitom je příběh neskutečně dramatický, navíc založený na skutečných událostech, respektive se odehrává na pozadí skutečné katastrofy. S lepším hercem v hlavní roli by se snímek dostal i přes průměr, takhle je to bohužel hodně obyčejný průměr, protože snímku se ani pořádně nedaří držet napětí. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Měl to být šťastný den, na který vždy rodiče čekají - narození potomka. Ale u Nolana se to všechno zvrtlo, jeho žena při komplikovaném porodu umírá, ale naštěstí dítě, malá holčička přežila - jen musí ještě alespoň dva dny strávit v inkubátoru. To by bylo vcelku standardní řešení, nebýt toho, že nad New Orleansem se právě přehnal hurikán Katrina, a většina nemocnice je evakuovaná a bez energie. Jen starý inkubátor má ještě baterie, které je ale nutné co tři minuty dobít ručním pohonem. A tak má Nolan na následující dny o zábavu vystaráno - nabít baterii, a ve zbytku času se pokusit najít pomoc, jídlo nebo si alespoň trochu odpočinout ... Trochu mne děsí, že jsem před nedávnem zkoukl film o Nelsonovi Mandelovi, a zhruba po týdnu N.Mandela zemřel. Před čtrnácti dny jsem viděl tento film, a hlavní představitel, Paul Walker, už také není mezi námi - co bude příště? Nicméně - na rozdíl od většiny hodnotících - se mi tento film hodně líbil, a nejen díky tomu, že Paul Walker je (byl) můj oblíbený herec - a v tomto filmu jsem mu věřil naprosto vše do poslední emoce - onu bezmoc, přerod z "nenávisti k dítěti, protože mu vzalo ženu" až "nekonečné lásce", i to, že - pokud by film pokračoval dál, tak byl byl Nolan dokonalým otcem. Vždyť jaké může být větší pouto, než nasadit život i veškeré síly pro život svého dítěte? A k tomu všemu ještě ten pocit, že toto je opravdu poslední film Paula Walkera .. .Rest in peace Paul... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

New Orleans a řádění hurikánu Katrina, evakuace nemocnice, předčasně narozené dítě závislé na respirátoru, nefunkční elektřina a zoufalý otec odhodlaný udělat cokoli, aby své dítě udržel naživu. Trochu komorně laděný dramatický thriller sice postavený na pobíhání v nemocnici, ale kupodivu i dost napínavý. Doporuju všem, co si v nedávné době pořídíli prcka a jejich mateřský pud je tedy velmi čerstvý... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama