Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Zhodou okolností som Hours videl v ten istý deň, čo som sa dozvedel o smrti Paula Walkera. A po týždni som s radosťou zdvihol hodnotenie na zaslúžené 4*. Nielen že je to na režijný debut slušne natočené ale najmä sa pod povrchom skrýva viac než sa na prvý pohľad zdá. Hours je o odhodlaní, rodičovstve a jeho ochranárskom pude, zaobalenom do extrémnej formy. Hoci trilerová časť je ku koncu konštruktívne umelo vypuncovaná, radosť z dobre odvedeného filmu nenarúša. Heisserer si bol dokonale istý tým, čo chcel povedať a vo výsledku je to vidno. Navyše poteší aj vydarený soundtrack od vcelku neznámeho Wallfischa a tiež výkon samotného Walkera. Je to síce smutné, no Hours vyšiel v neuveriteľne príhodnom čase. Nielen že pripomína, že Walker síce nepatrí k top hercom ale jeho charizmou a sympaťáctvom si skrátka nezískal málokoho. Výkon v Hours mi pripomína, že mi bude vo filmovom svete chýbať. 75% ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro nízkorozpočťáky a tenhle se povedl téměř na jedničku! Mimochodem, Paul Walker zde zahrál velmi věrohodnou roli (jen škoda, že to byla jedna z posledních - čest jeho památce)! Ze snímku byl cítit zmar, láska, hrdost a tvrdohlavost. Místy to bylo lehce utahané za vlasy, ale pro mě jako milovníka podobných snímků, se to velmi povedlo. A Eric by měl dostat metál za to, jak dokázal s tak málo penězi natočit něco tak dobrého! Za mě palec nahoru. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tady ani není co napsat a hodnotit, v tom filmu se za hodinu a půl odehraje naprosté hovno. Béčkový herec Walker dostal úkol, sehrát roli deprimovaného a vyčerpaného otce, který po několik dní svádí heroický souboj s baterií inkubátoru a pronáší u toho nezajímavé vzpomínkové monology, doprovázané flashbacky na ještě nudnější dialogy postav, o kterých pronáší ty monology. Do toho párkrát vyběhne schody, párkrát seběhne do sklepa, párkrát dojde do nemocničního skladu, padesátkrát mu zapípají hodinky a jednou vystřelí z pistole. Pokud nejste čerstvý rodič a vaše dítě se nedodělává v troubě, pak zažijete nový rozměr nudy. Digitální novorozeně pak všemu nasazuje pomyslnou posranou plenu na hlavu. 20% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Film jednoho muže nebo-li Paul Walker a jeho Hours. I přestože nepatří k těm nejkvalitnějším hercům, tak tato role mu celkem seděla. Začátek byl zvláštní a nějaký ten náznak napětí divák pocítí, ale chtělo by více zapůsobit na emoce. Walker se snažil, ale bohužel jsem mu v začátcích nevěřil a právě ty emoce tam dost chyběli. Po krátkém rozjezdu nastanou následky ničivého hurikánu Katrina a Walker se dostane do svízelné situace, ze které není lehké uniknout. Námět nebyl vůbec špatný, napětí mohlo být sice o něco více, ale dostačující bylo. Chyběl tam nějaký ten moment překvapení nebo jen nějaký nápad, který by divákovi vyrazil dech. Takhle z toho je jen účelový thriller, který si propluje svižným tempem a nenabídne nic navíc. I tak doporučuji, protože zvládnout se dá .. 6/10 = 61% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama