Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Myslím že tímto hláška : Pereš se jako holka, navždy končí protože tady si holky dávají po hubě opravdu drsně a soupeřky dobíjejí jakýmkoli způsobem ať už uškrcením, rozšlápnutím hlavy, rozmlácením držky pěstma do beztvarého masa nebo udušením pískem či mé nejoblíbenější rozmáznutí hlavy o kameny. Taaak a za to jsou ti hvězdy protože to mohlo být podstatně brutálnější (výše uvedené dobíjení zní drsně, ale je natočené tak, že toho moc nevidíme) a prostřihy kdy místo bitky sleduje divák holky co sledujou bitku to člověka naštve. Každopádně druhej díl by mohl být vydařenější stačí do toho šoupnout trochu z milého wrestingu Ultimate Surrender a hned tu bude nejlepší slasher porno všech dob :-D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane krvavá brutalita, podtrhnutá tým, že išlo o ženy. Nehľadajte v tom nejaký extra dej, ten je veľmi prostučký, ide hlavne o pobavenie. A toho tu je dosť. Ani si nepamätám iný film, kde by som videl brutálnejšie súboje s takým masakrom. Tie prebíjajú aj hrozne hlúpe dialógy, najmä reči o bakchantkách v rámci osvetlenia pointy zápasov otravovali. Na škodu je len, že práve hlavný súboj bol asi najviac odfláknutý a na môj vkus dosť rýchly. Ale asi viem, prečo tak autor urobil, takže sa to dá prekúsnuť. Príjemným prekvapením je aj to, že film sa snažil aspoň trocha zaútočiť na emócie, síce neohrabane a možno trocha klišoidne, ale snaha sa cení. Najväčšou slabinou je koniec, vôbec nebol podľa mojich predstáv, to je však len môj subjektívny názor. Niekomu inému sa môže páčiť práve taký. 75/100 ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

...brutálka...!! :-)) Jak psal můj kámoš BESTLAMA: "Já nevím, co si o tom filmu mám myslet..?" Taky jsem nevěděl ... a tak jsem přistoupil na pravidla "hry"/filmu a sledoval nezaujatě, co se tam děje. A ono se mi to prostě líbilo. Je to vlastně mix "martial arts" flicku s exploitačním gore masakrem. Za levný prachy kameraman se střihačem velmi slušně natočili brutální bitky mladých kočiček, ... ale fakt je to brutal, rozbíjej si pěkný xichty na kaši, šlapou si po hlavách, dusí se pískem vraženým do huby a od začátku je docela jasný, která to vyhraje ... Nebyla by to taková pecka, kdyby nepřišel fakt hutnej krvavej závěr, kde vítězka turnaje vykydlí vilu od záporáků a přijdou na řadu nože, sekáček, řemdych a a já nevím co ještě. Řemeslně perfektně zpracované, dějem, obsahem všaknaprosto chudé ... celkově fakt pro mne velmi zábavné ... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Horror by som v tom nehľadala ani omylom, jedná sa totiž o mačací pseudo prison fight pre " vylovených" , ktorý šlape po dávno odskúšanej koľaji a prináša nové - nič. Zoë má ale gule za dvoch chlapov a celý snímok stojí vlastne na nej. Pre testosterónových fighterov možno zábava, no a pre femálky injekcia do ega. 90 minútový kurz sebeobrany ako náhrada za konšpiračné meditovanie, nad skántrením susedovej manželky. Ale faynový trénig to bol, to áno. Až čas ale ukáže, či aj poučný. Haha. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Totálně vymaštěnej nátěr, kde vyvinutý holky v nátělnících mezi sebou bojují v duelech na život a na smrt. To vše pro pobavení několika boháčů a ulítlýho pořadatele zápasů. Tady se ani nikdo nesnažil přijít s něčim novym. Jen spousta krve a rvaček. Liší se to jen tím, že jsou tu místo namakanejch svalovců ženský. Scénář nejspíš napsán přímo na tělo Zoë Bell. 60% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama