Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nazývat film sexistickým, zaměřeným jen na prsa hrdinek, je trochu krátkozraké a myslím si, že tohle je film, který si pozornost zaslouží. Ženy jsou vhozeny do kruté situace, kde se buď rozhodnou, že chtějí přežít, anebo zemřou. Líbí se mi podobné zápletky a tahle pro mě funguje dobře. Ano příběhově je to nakonec jednodušší, ale je zde krásně ukázáno, jaké bestie lidé vlastně jsou. A vůbec nemám na mysli ženy, které proti sobě bojují do posledního dechu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasnéj flick! Velmi temné a brutálně násilné! Raze má velmi jednoduchou zápletku. Ženy které jsou atleticky založené nebo ovládají bojové schopnosti jsou uneseny a nuceny bojovat na život a na smrt pro zábavu bohatých. Každéj fight má koule! Každý hmat,chvat,úder,křupání kostí šlo slyšet až do sousedoveho bytu a já si to užíval a nadával,co to jen šlo! Závěrečný masakr celý film jen skvěle oživil. Perfektní zábava a jízda jak sviň od začátku do konce ! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi podhodnotená snímka. So super sexi ženami. Veľmi zaujímavá prehliadka. Vôbec som si nedokázal predstaviť, čo ma asi čaká a musím povedať, že ma to od začiatku až dokonca nenechalo vydýchnuť. Veľmi dobre prepracovaný príbeh, ktorý správnou cestou ťahá za nitky, aby svojho diváka upútal. Asi by som si netrúfol nazývať to hororom, ale brutálnym psychologickým thrillerom, ktorý vynáša celkový dojem ako super nadpriemer. Musím pochváliť hlavne Tarantinovho miláčika Zoë Bell, ktorá bola naozaj úžasná a je to vynikajúca drsná herečka. Môžem odporučiť všetkým milovníkom brutálnej a krvavej akcie. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě na tu docela sympatickou blonďatou kaskadérskou mužatku z Tarantinova úmorně užvaněného propadáku Death Proof? Tak na ni zapomeňte - tady je vrcholně nesympatická a navíc šeredná jako půlnoc. A naštvala mě svou zákeřností hned v prvním fightu. Ale to samozřejmě znamená, že byla skvělá a že podala dobrý herecký... hlavně tedy bojový výkon... Zajímavá je i epizodní účast dvou jinak celkem známých béčkových hereček (Nichols a Dawson). Každopádně Raze můžu všem milovníkům pokleslých žánrů vřele doporučit - tahle maximálně relaxační a mozkovýplachová vyvražďovačka (nebo spíš vybíječka) je fakt slušný béčkový kousek. Od ujetých tvůrců pro ujeté diváky. Takže z mojí strany naprostá spokojenost, i přes ten nepříliš nápaditý konec. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

...brutálka...!! :-)) Jak psal můj kámoš BESTLAMA: "Já nevím, co si o tom filmu mám myslet..?" Taky jsem nevěděl ... a tak jsem přistoupil na pravidla "hry"/filmu a sledoval nezaujatě, co se tam děje. A ono se mi to prostě líbilo. Je to vlastně mix "martial arts" flicku s exploitačním gore masakrem. Za levný prachy kameraman se střihačem velmi slušně natočili brutální bitky mladých kočiček, ... ale fakt je to brutal, rozbíjej si pěkný xichty na kaši, šlapou si po hlavách, dusí se pískem vraženým do huby a od začátku je docela jasný, která to vyhraje ... Nebyla by to taková pecka, kdyby nepřišel fakt hutnej krvavej závěr, kde vítězka turnaje vykydlí vilu od záporáků a přijdou na řadu nože, sekáček, řemdych a a já nevím co ještě. Řemeslně perfektně zpracované, dějem, obsahem všaknaprosto chudé ... celkově fakt pro mne velmi zábavné ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama