Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragických prožitcích v minulosti se nejlepší kamarádky Jenna a Renee vypraví do chatky u jezera, aby se pobavily a odpočinuly si. Spolu s nimi jedou Michael a Ian. Slibně vypadající víkend se však změní v noční můru, neboť jsou uzamčeni v horké sauně. (LIVINGDEAD)

Recenze (35)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tento film je spíše thriller než horor, kdyby to už byl horor, tak si představuju polonahého vraha, který je obalený ručníkem, spocený jako prase a své oběti polívá vodou, ale to je vedlejší. Parta dětí chce pařit, ale předtím si zajdou nachytat zlato do sauny, ale stráví tam více času než předpokládali. Příběh je lehký a není těžké ho vstřebat, postavy sympatické a hrajou jak umí. Chování uřvané krávy mě docela dostalo, ale je přijatelné, protože kdo by zůstal v klídku, když jste zavření v troubě a pomalu se z vás stává barbecue ? Jedině tak obyvatel Severního pólu. 65% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mne to pripadalo ako jedna nekonečne dlhá epizóda z nejakého teenagerského seriálu, kde troch hlavných predstaviteľov (model, modelka, hysterka) zavreli do sauny a nechali tak. Nie sú si istí, či sa tam zavreli sami, alebo im chcel zavariť niekto iný a objasní sa to samozrejme až na konci. Dovtedy to však je dosť zdĺhavé, nudné, jednotvárne a otravné, s niekoľkými dementnými náhodičkami. 2 hviezdy dám, ale znovu by som to nepozeral ani keby ma mali zamknúť do sauny. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený thriller (hororom by som to veľmi nenazýval) so sympatickými hercami. Trojica kamarátov sa snaží dostať z jednej sauny, to je vlastne asi tak všetko. V druhej polovici to podľa očakávania poriadne naberie na obrátkach a začne sa celkom drsné psycho. Podobný film tu už síce bol (The Steam Experiment), tento je však omnoho lepší - je to drsnejšie, napínavejšie, technicky omnoho lepšie zvládnuté a aj herci hrajú presvedčivejšie, takže to pôsobí dostatočne reálnym dojmom. Dostal som vlastne presne to, čo som podľa traileru očakával (ani o štipku navyše), takže u mňa celkom spokojnosť. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Začátek je neuvěřitelně natahovaný, dalo se to naprosto v pohodě zkrátit na třetinu a divák by ani nezaznamenal rozdíl. Mimochodem nevím, proč se snímek jmenuje 247°F, když se k této teplotě ani nepřiblíží, proto neočekávejte žádné velké horko. Potěšilo mě, že postavy uvažují logicky a jednají přiměřeně. S jejich hereckých výkonem to jde ale značně z kopce, chápu, že potřebovali nějaké hezounky, ale Copon hraje opravdu jak poleno. Atmosféra se bohužel naprosto vytrácí častými přechody scén mimo saunu, takže o nějaké napínavosti nemůže být bohužel ani řeč. Spoiler! Bylo mi dost líto, že se z toho nevyklubala nějaká pointa, třeba s Tylerem Manem, který na to vypadá. Takhle byl závěr značně fádně odfláknutý a ještě přežijí, zklamání. Konec spoileru! Škoda no, dalo se z toho vytřískat víc, když by se tvůrci sami trochu zapotili a kouřilo se jim z hlav. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když jsem onehdá hleděl na Zmrzlíky jako na zjevení, nevěřil jsem vlastním sítnicím, jaká úžasná sjezdovka srandy se dá spáchat se dvěma gayi a jednou hysterickou pipkou. Kopírka na sebe nenechala dlouho čekat a máme tu Teplíky. Že přehnané saunování může zmást orientaci je všeobecně známý fuckt a i přehřátý gay se změní v nabušené macho, které po hodině ve sto šedesáti stupních přestane pištět a lámat si své pěstěné nehty zbytečným škrábáním na zaseklé, masivní dveře a opře se do kamen. Taková lekrace jako tehdy v Aspenu to rozhodně není, snad proto, že se ty kravky saunují v plavkách!!, snad proto, že vlk obvykle do sauny nepáchne či snad kvůli iracionálnímu chování hlavního hrdiny, který usoudivše, že je se dvěma docela píchatelnýma dvacítkama totálně v prdeli, si ani nenamaže pořádný sendvič. Každopádně i tak je to poměrně snesitelná zábava na dlouhé, zimní večery, zvláště v případech, kdy vám ta posraná Teplárenská vypne horkovod, protože jste se rozhodli raději investovat do piva. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Tbilisi. (Terva)
  • Scout Taylor-Compton a Tyler Mane se již setkali na plátně filmů Halloween (2007) a Halloween 2 (2009), kde ztvárnili role sourozenců Laurie Strode a Michaela Myerse. (korbitch22)

Reklama

Reklama