Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas ‘Redd’ Reddman (Nicholas Hope), manažér a zároveň usvedčený masový vrah, je zavretý v psychiatrickej liečebni, kde im slúži ako pokusný králik pre rôzne nepríjemné „vedecké“ výskumy. Odsúdili ho napriek tomu, že svoju vinu nikdy nedoznal. Podarí sa mu však ujsť a následne uniesť a uväzniť šesticu ľudí, na základe svedectva ktorých bol kedysi odsúdený. Jeho dobre premyslený plán pomsty sa práve dostáva do finálnej fáze realizácie... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kvalitní béčko, které se drží konceptu saw . Parta lidí je unešena psychopatem pro nějaký důvod do zamčené místnosti a umírají. V tomto snímku to jde trošku rychleji, jelikož víte, kdo je unesl, proč je unesl a co mají společného. Gore zvyšuje kvalitu filmu ještě o stupýnek víš, jelikož takové trhání nehtu jsem už dlouho neviděl. Herecké obsazení je průměrné, jen hlavní "záporák" byl sympaťák a uměl si udělat respect. Závěrečný twist nepotěší, ale také neurazí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úvodní, výtahová scéna - dokonalý rozjezd !! Musím říct, že tady jsem vypnul mozek a přehlížel jakékoliv nelogické chování. Gore, které tu bylo, vše vynahradilo a musím říct, že to byl opravdu nechutnej krvák !! Takové vyndavání očí, jsem ještě jinde snad neviděl. Paráda. Po herecké stránce velmi slušné, hlavní hrdinka celkem pěkná a solidní záporná postava. Po delší době luxusní krváček. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Saw a jeho odnože mě za koule něják zvlášť netahají, takže ani tenhle kousek není nic na co bych dlouho nezapoměl. Na druhou stranu jsem se nenudil a i přes jistou neoriginalitu toho konceptu je to sympaticky napsané, né hloupé a ve velmi přivětivém tempu to nakonec dohopsalo až do finiše, který sice nebyl dvakrát překvapivý nebo nápaditý, ale rozhodně uspokojivý. Takhle to prostě dopadá, když kancelářská krysa pozná, že systém nefunguje.... Fandil jsem mu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Redd Inc. přináší sice možná průměrný, ale velmi příjemný a výborně zpracovaný thriller se sympatickým ústředním antihrdinou ztvárněný Nicholasem Hope, který mi připomínal Douga Bradleyho. Během sledování jsem zaregistrovala jeho přízvuk, a když jsem se pak podívala na jeho profil a zjistila, že je to Brit, pomyslela jsem si "Já jsem to věděla!" Thomas Reddman je charakterní psychopat, jemuž se tým nějakých šílených doktorů dostal až příliš "do hlavy." Pomsta by mohla být velice krutá, ale pan Reddman se na to rozhodne jít systematicky a docela i lidsky. Jeho plán je propracovaný a jeho vybrané oběti nemusí trpět, pokud se o to samy nezapříčiní. Pořád jsem si říkala, jestli je on skutečně vrah, nebo je jím někdo tam venku. Nebo uvnitř...? Některé scény jsou hodně gore a závěr s odhalením také mírně překvapil. Celkově jsou Inhuman Resources solidní žánrovkou přinášející čerstvý závan v podobě námětu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Masový vrah unese partičku lidí, policistu, právníka, senzibilku a nekolik svědků, zavře je do jedné místnosti, poskytně jem veškeré podklady jeho případu, stanoví pravidla a nutí je, aby přezkoumali fakta a dokázali tak jeho nevinu. Mě to přišlo celkem originální, protože si na podobné téma nemohu vzpomenout. Krve bylo dost, herci sympatičtí a postavy napsané tak, že jim člověk po většinu času nic zlého nepřál. Palec nahoru do Austrálie. 75% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama