foto

Sam Reid

  • nar. 19.2.1987 (31 let)
    New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 2:22
2016 After the Smoke
Despite the Falling Snow
The Limehouse Golem
2014 71
Klub výtržníků
Serena
Tigers
2013 Belle
Koleje osudu
Slečna Marplová: Greenshawova Kratochvíle (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
Redd Inc.
2011 Anonym

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2002 MI5 (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace