foto

Sam Reid

  • nar. 19.2.1987 (30 let)
    New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 2:22
2016 After the Smoke
Despite the Falling Snow
The Limehouse Golem
2014 Klub výtržníků
Serena
Tigers
71
2013 Belle
Koleje osudu
Slečna Marplová: Greenshawova Kratochvíle (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
Redd Inc.
2011 Anonym

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2002 MI5 (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace