Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

oLí 

všechny recenze uživatele

Nó ... co k tomuhle říct. Hodnocení má film dost rozporuplný, můj dojem z tohohle thrilleru je však výbornej, po delší době jsem nadšenej z filmu, od kterého jsem víceméně nic nečekal. Vypadá to celé tak, že byl Pact pořízen za nevelkej peníz, ale o to víc na mě působí velmi neobvykle zručně a s jistotou natočenej, žádnej lacinej rutinní brak. Pár minut před titulky jsem si říkal, že bych sem za trochu údernější finále mrsknul za pět hvězd, že by byla škoda celý film mírně pokazit nějakým nenápaditým koncem, což se naštěstí nestalo. Takže určitě veliká zvědavost a těšení se, s čím jako scénárista a režisér příjde Nicholas McCarthy příště, s větším rozpočtem bychom se možná mohli dočkat sakra dobrejch věcí. 9/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ne každého matka zasypává polibky a stará se o to, aby měl v dětství pocit bezpečí. Někdo má prostě matku svini. Ta právě zemřela a po letech se mají na jejím pohřbu potkat i dvě sestry, které na její přítomnost s upřímnou radostí zrovna nevzpomínají. Když zmizí jedna z nich a vzápětí v nenáviděném domě i jejich sestřenice, na horor s jakousi tajemnou silou je zaděláno. Pomůže jeden polda, internet, holka, co komunikuje s druhou stranou a hlavně kuráž hlavní hrdinky. Poměrně zdařilý debut několikrát solidně pocuchá nervy slabším povahám, a to nejen v závěru. Takže dobré, dokonce místy i víc než dobré!! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tá biela feťáčka, ktorá sa tam na chvíľu objaví, vyzerala jak po vypití dvoch litrov krabičáku, to bolo ozaj hrozné. Mali sme aj veľa možností počítať pehy na tvári hlavnej predstaviteľky. Ľakačky niekedy boli vydarené a aj lietanie pri strope bolo ok, to treba priznať. Len nechápem, prečo tam tá Annie toľko pátrala, že kto je Judas, keď je všeobecne známe, že je to pesnička od Lady Gaga. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

V rámci žánrů se nejedná o nijak vyčnívající kousek. Je zde vše, co se dá najít všude jinde. Za největší plus považuji ve filmu atmosféru, která je temná, zlomyslná a pěkné roztahaná do celé stopáže. Jednou jsem se sebou i cuknul. Vše ostatní zapadá do klasického standartu, jako příběh či pointa. Škoda finále, které mohlo být malinko lepší, ale jinak se jedna o průměrný kousek, který Vám určitě neuškodí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MOJE MÁMA... CHTĚLA, ABYCH NAŠLA TOHLE MÍSTO. NAVEDLA MĚ SEM. JE TADY NĚCO, CO NÁM MŮŽE PROZRADIT, CO SE STALO.... /// Zemřela matka. Kikina přebejvající v jejím bytě zmizela (za dveřma, ale pššt, je to tajný!). Annie (to je dcera matky – koho taky jinýho...) zatím nezmizela. Ale lepí ji, protože zmizela Kikina číslo 3. Kurva, v tom okále (montovaný dům – poznámka autora) straší! Copak to nevidíte??? A tak pátraj, moc se v tom nepitvaj, rejže vymačkává z ticha, z toho co se děje ,,za dveřma“ a z podivnejch úkazů maximum. Záhada hlavolamu je však mnohem složitější, než by průměrně gramotnej člověk (i Čech. Petr Čech? No, toho teď strašej jiný věci...) čekal. Napětího je celkem dost. Sama vs. duch. Sama vs. ,,to za dveřma“. Sama vs. .... prostě ženská o samotě v baráku. Líbí se mi to. A jako píča se začne chovat až ke konci. Hmm, to je asi tak všechno. Pár člověků a jeden dům – malej ucházející horůrek na tmavou půlnoc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Konečně mi umřela máma a zdědil(a) jsem montovanej domeček. 2.) Bohužel další důvody kvůli možným spoilerům nelze uvést. 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Hlavní postavě Annie (Caity Lotz) se během filmu několikrát změní délka vlasů. (Stanley619)
  • Seznam obětí na „wikipedické“ stránce Jidáše (Mark Steger) pochází ve skutečnosti z reálné wikipedické stránky amerického sériového vraha Zodiaca. Ve filmy bylo z celého textu pouze odstraněno jméno Zodiac. (gamemaCZ)
  • Když si Annie (Caity Lotz) v kostele prohlíží staré fotky, ve vitríně je chvíli vidět odraz kamery. (akisha)

Reklama

Reklama