Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mě líbil námět, ale to zpracování je takový povrchní, chybělo mě více dialogů, více scén abych mohl poznat hlavní postavy a chování jednoho z mladých pánů mě přišlo v klíčový okamžik zbytečně hysterické nebo vy si snad vemete někoho stranou "mezi čtyři oči" a pak řvete tak, aby to rušilo i E.T. pří volání domů . Uznávám atmosférku a herečky. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že dvě šukézní milfky, navíc nejlepší kamarádky, mají stejně staré syny, kteří splňují standartní podmínky pro hezouny? A jaká je pravděpodobnost, že se ti dva zamilují do matky toho druhého a matky jejich city opětují? A jako na potvoru jedna je nezadaná a manžel druhé odjíždí za prací do Sydney, což vede k rozbití rodiny. Takže ono by se chtělo říct, že námět je originální, ale on je totálně vymaštěnej. Oukej. I z debilního námětu se dá vytřískat solidní počin. To se tady ovšem nestalo. Když si to tak zpětně přehrávám, tak kluci se zamilujou, ženský se zamilujou a všichni jsou zamilovaný. Jasně, i tady se najde prostor pro moralizování, že to není správné, ale je to vlažné a ani postupem času to na intenzitě nenabývá. A přitom stačilo dát oběma dámám manžely a film se mohl vyvíjet lépe a jinak. Docela mě to štve, protože Naomi i Robin Wright patří k mým oblíbeným herečkám a ačkoliv jsou to právě ony, kdo snese přísnější měřítko, nedokázaly Adore vytáhnout z podprůměru. 30% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No, fakt si teda nedovedu představit, že by mou nejvýraznější reakcí na fakt, že mi moje 20 let vdaná máma šuká s nejlepšim kamarádem ... byla prostá oplátka. To je pro mě naprosto neakceptovatelný východisko; který zřejmě půjde na vrub v první řadě knižní předloze. V čem už ale, hádám, selhal zejména (oscarovej) scénárista Hampton, to je značná uspěchanost, nezvládnutý zobrazení motivu spirálovitý nevěry a mizerná postava Toma (mimo jiné i špatně zahraná). Za plusy považuju akorát tahounku Naomi (se svym svůdně-vtipnym tanečkem), perfektně hmatatelný sexuální napětí při milostných scénách a sem tam i hudbu. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Celkem neortodoxni pribeh. Dva chlapci misto toho, aby dovadeli s mladyma holkama, si navzajem pichaji sve matky. Proc ne, ja jsem pro kazdou srandu a protinozci evidentne taky. Takova Robin Wright mi treba prijde porad dost interesantni. Osvezujici komorni drama. Neni snad treba dodavat, ze obe damske protagonistky jsou herecky o nekolik levelu vyse nez jejich mladi kolegove. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno