Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o emotivně nestabilní Ashley. Když zjistí informace o místním mýtu o sériovém vrahovi, kterého je možné vyvolat přes internet, začíná mít podezření, že je jeho další obětí. Je to ale opravdu tak? Nebo je to vše její chorá představivost? (LIVINGDEAD)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Názov filmu by som skôr zmenil na "Lol". Film, ktorý sa v traileri tvári ako nervydrásajúci slasher totižto stojí za prd a pre budúcich filmárov, ktorí by chceli natočiť niečo v tomto žánri by mal slúžiť ako výstraha, že sa treba otočiť o 180 stupňov. Keď k tomuto mixu z Candymana a Death Note pridám totálne nesympatický casting a prakticky žiaden mord, nevidím dôvod prečo by som mu mal dať nejakú *. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fakt netuším co většina lidí proti Smajlíkovi má jelikož je to náhodou dost povedenej horůrek trošku jsem si vzpomněl na Candymana tam bylo 5x zrcadlo tady máme 3x chat holt nová doba nové technologie. Závěr filmu je dobrej nakonec fakt nevíte jak to teda s tím Smajlíkem je a můžete hádat jestli to je bubák z pod postele nebo jestli je virtuálně skutečný. Každopádně já se bavil film mě nenudil maska Smajlíka byla super a že to není nějak brutal mi nevadilo. Proxy byla kost a mít tam erotickou scénu s Ashley tak dám snad pět hvězd. Nebo víte co? Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. A jste mrtví všichni děcka být váma tak se neotáčím ;) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa slashery dnes už neobjavujú v takom množstve ani kvalite, ich obrovský prínos pre hororové filmy je nepopierateľný a hoci sa niekomu už môžu zdať nezaujímavé či podobné, ja si rád pozriem každý nový kúsok, na rozdiel od napr. tragicky otrepaných duchárčín, ktoré sa navyše zvyknú tváriť smrteľne vážne. Smiley sa zaoberá rovnomennou "urban legend", ktorá koluje internetom a študentkami, ktorí sa na nej zabávajú a rozhodnú sa ju osobne vyskúšať, no zisťujú, že môže byť až nebezpečne pravdivá. Celkové spracovanie sa mi zdalo nevýrazné, postavy boli otravné a občas som sa nudil, no atmosféra miestami pekne hustla a finále sa našťastie nedalo uhádnuť priskoro; len škoda, že nakoniec bolo vykrádačkou iného slasheru z r.2005, takže pre mňa je Smiley slabším subžánrovým prírastkom. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu tak trapný, že se tu nechci ani rozepisovat. To že ti herci byli absolutní amatéři, to tak občas bejvá, ale ono tam nefungovalo vůbec nic. Všechno strašně ohraný, a to jak se to vysvětlilo ohledně Smajla a jak to celý skončilo. Je mi trapně ještě teď ráno za všechny, co se na tom podíleli. Takový filmy vůbec nesměj spatřit světlo světa. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"I did it for the lulz. =)" Upřímně nechápu, co proti tomuto filmu kdo má. Freddy Krueger se nějak zrodil, Jason Voorhees se nějak zrodil. Stejně jako další záporáci (Chucky, Pinhead, Samara atd.). A Smiley je pro mě velmi dobrým charakterem. To, že je to teen film je myslím úplně jedno. První Friday the 13th je také teen film. Smiley má dobrou myšlenku a zajímavý děj. Dobře je ukázáno, jak milou, usměvavou, leč smrtí matky poznamenanou, holčinu dovést skoro až na pokraj zhroucení. Na tom víceméně byla založena atmosféra a upřímně bych v její kůži být nechtěl. Nehledě na to, že Caitlin Gerard zahrála Ashley dobře, bez větších debilit v chování. Béčkovost mi vůbec v tomto případě nevadila a je samozřejmé, že by se snímek dal udělat daleko lépe. Smiley ale není o nějakých brutálních scénách. Je postaven na jiné myšlence, na moc dobré myšlence, a kdo pochopil o čem profesor Clayton mluvil, tak mi dá zapravdu. Maska samotného Smileyho je dobře úderná. Jednoduchá a přitom děsivá. Konec jsem si nějak neuměl představit jaký bude a ten, co mi snímek nabídl, mě dost potěšil, jelikož jen potvrdil onu myšlenku. Na to, že Michael J. Gallagher je mladý rejža se s tímto debutem popral moc dobře. Osobně doufám, že se na postavu Smileyho nezapomene a stane se dalším parádním hororovým záporákem. Byla by to škoda, jelikož na to potenciál má. "Smiley není mrtvý, je nesmrtelný." ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Smiley prodal pouze 30 000 kopií. (Polgedney)
  • Smiley je založený na mýtu o „Bloody Mary“. (Polgedney)

Reklama

Reklama