Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (174)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí a padá na Lundgrenovi. Jakmile je na scéně, pak je to tradiční Dolfík se vším všudy - drsné hlášky, kosení zombie (ehm nemocných) nepřátel a jeho klasické obličejové kreace. Vrcholem nejsou ani snad roboti, kteří totálně vytáhnout film do zábavnosti, ale atletický výkon Lundgrena při běhu (ehm chůzi) před zombíky. Nejzábavnější čistokrevné dvd béčko tohoto roku! :-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dolpha mám rád, proto za něj dám vždy nějakou tu hvězdičku navíc, ale už by toho opravdu neměl tolik zneužívat. Zneužil toho i dnes ve Městě nemrtvých, takže vlastně jednoduše ve Městě živých néé? Filmek má pomalé tempo, je jednoduchej jak žebřík a chvílemi je i dost směšný. Třeba scénka kdy si Dolph povídá s robotem "konzervou" (jak mu sám tak vtipně říká - hahaha, chlámu se jak prase) a ještě mu u toho asistuje vymazlený vtipálek s velkým F. Těchto stupidit je tam spousty. No naštěstí jsem od toho nic nečekal. Příjemné překvapení byl Lundgrenův dabing v podání Soukupa, na který jsme zvyklí, ale bohužel je to v poslední době vyjmečná událost, naopak dabing vůdce skupinky živých, byl srandovní jak sviňa. Až mi bude padesát, určitě nechci mít hlásek jak konipásek... No nebudeme to dál rozebírat a čistým středem uzavírám tento film. 50% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typické béčko na téma zombie, byť několikrát se ve filmu tvrdí, že o zombie nejde. Max vezme dobře placenou práci - z městy zamořeného smrtící epidemií má přivést dceru vysoce postaveného muže, který je mimo jiné jedním z hlavních viníků celé tragédie. Cesta zamořeným městem není samozřejmě procházkou růžovým sadem. Max je jakýmsi klonem Ramba, který bez jediného kousnutí rube nakažené po desítkách, možná i stovkách, a k tomu mlčí jako Conan. A ani po nalezení dcery nemá zdaleka vyhráno. příjemným zpestřením jsou roboti, kteří dávají filmu přeci jen punc jinakosti. Místy pěkný vizuál kazí jen prasácká kamera v případě útoků a útěků. Já chápu, že to vypadá věrohodněji, mé oči to však nechápou. Hodně dlouho jsem film odkládal, a hle, je to rychlá (až na to žvanění ve třetí čtvrtině) a na jedno podívání obstojná akční vybíjená. p.s.  zdejší obsah se už snad ani víc mýlit nemůže ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie subžánru je Battle of the Damned priemerným počinom, z šedého radu nízkorozpočtových zombie flickov však vybočuje vďaka žoviálnemu Dolphiemu. Každopádne je tento Lundgrenov pokus o prienik do hororového žánru vždy o triedu lepší, než keď sa svojho času o čosi podobné pokúsil iný dinosaurus akčného filmu Steven Seagal v tragikomickom Against the Dark. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)
  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama