Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Absolutne sa mi nechcelo tento film pozerať.A keď som ho zapol aj viem prečo.Dolph mi nieje nejak zvlášť sympatický a keď som videl aké je to lacné :D , tak som to chcel vypnúť.No neurobil som to a dopozeral som to.Strašný blbosť ktorá nemá zaujímavý príbeh.Začiatok celkom dobrý samozrejme až nato že to je celé lacné . Viem používam stále slovo lacné ale tak tu sa nič iné nehodí.Keby tam nebolo toľko akcie a totálne odveci roboti tak by to bolo zlé . Strašne slabé 3 hviezdy. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie subžánru je Battle of the Damned priemerným počinom, z šedého radu nízkorozpočtových zombie flickov však vybočuje vďaka žoviálnemu Dolphiemu. Každopádne je tento Lundgrenov pokus o prienik do hororového žánru vždy o triedu lepší, než keď sa svojho času o čosi podobné pokúsil iný dinosaurus akčného filmu Steven Seagal v tragikomickom Against the Dark. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

No ty krávo! Ty roboti byli naprosto zdrcující! Kamera dostatečně šílená. Celý je to přes nějaký filtr. A kdyby tam nebyl Dolph, tak by to možná mělo i větší šťávu. Tyhlety postradatelní už na to fyzicky nemaj. Dublér je až moc provařený. Ono to ani jinak nejde, když Dolph stěží chodí a bez brejlíí je slepej. Alespoň, že neni tlustej. Občas i utrousí nějakou tu hlášku. Celý to krásně odsýpá. Je to akční, zábavný a krásně debilní. A není to ve tmě. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se filmu obával, pač já radši Dolpha v klasických akčních filmech, ale jsem opravdu ohromen i když Dolph proti zombíkům působí zajímavě. // Akce je tady dost a nechybí ani ta klasická! Lundgren kope jak o závod, střílí se a seká to tady sekyrkou jak pán. Chválím samotný námět, na konci zvrat a i když jsem se obával toho mixu s robotama, líp to dopadnout nemohlo! S robotama mně scény asi nejvíc bavily, takže maximální spokojenost. Herecké obsazení skvělé, Dolph je největší king, kosí to tady a co slovo to hláška, hlavně na samotném konci hláška s kafem, to mně odrovnalo, zbytek je úplně super, takže po herecké stránce jsem spokojený maximálně. Atmosféra tady je a i prostředí je super, tleskám tvůrcům, že si pohráli se zombíkama, jde z nich respekt a jsou docela rychlý, na to jaké je to béčko, tak tleskám! // Málo hudby, občas víc dialogů a ostrá kamera, která se třese. // Tohle považuji za comeback s Dolphem, tedy mně už přesvědčil v Icarusu, ale i tady válí. A na to, jaké je to béčko, tak zpracování snad nemohlo být lepší, nemám slov! 10/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)
  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama