Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Siri69 

všechny recenze uživatele

Klasický děj: Unikl nebezpečný virus a z lidí se stali zombíci... Překvapivě to nebyla zas taková srajda jak jsem očekával. Délka je poměrně stravitelná i když by mohl být film tak o 10-15 minut kratší, nebýt zbytečných rozhovorů. Zombie taky ujdou a roboti jsou taková povedená komická vložka... Nic proti Dolphovi a jeho věku, ale koukat se jak ''sprintuje'' před zombíky a jak ostatní herci běží schválně pomalu aby Dolpha neztrapnili bylo taky dost komický. 2* ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren a zombies? Smrtící je tak maximálně nuda. Jedná se o klon Resident Evilu, který už je klonem sám o sobě. Dolph hraje stejně jako ve všech ostatních filmech. Zoufale se pokouší o atmosféru a kromě nudy je smrtící i střih, scénář, režie, všichni herci a to, že většinu zajímavých záběrů (čili gore, které by měly být gró zombi filmů) se kameře zabrat nepovede. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

No rozhodně to mohlo bejt horší ale zázrak to taky neni. Plus filmu je to že tak nějak tuší že je na hovno a kombinace zombie/roboti je ve filmu podaná skoro jako komedie což lze soudit už od scény kdy je Rudolf přivede a všichni pozdraví AHOOOJ. Jinak je to klasický DVD béčko jakejch jsou tuny. EDIT zrovna koukám jak se s tim režisér nesral a obšlehnul ty roboty ze svýho minulýho filmu :)) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vás to hodí do příběhu tak rychle, že ani nezaznamenáte co se stalo a už je první tým roztrhanej na kusy... Díky tomu si všimnete, že Lundgren se pohybuje a chová trochu jako T-101 napadená terminátorským virem... A všechny herecké výkony jsou ... no nic moc, a tak se stává z Lundgrenta ten nejlepší herec na plátně, to se musí nechat. No a pak ta hudba, ta hudba, to už se téměř nedalo vydržet, málo kdy byla padnoucí hudba ke scéně, a když byla tak to bylo klišé co je vidět(slyšet) všude. Kdyby to skončilo u tohoto dal bych 2*, ale pak tam přišli roboti !! Chápete to, plně vyspělé stroje v tuto dobu, kdyby byly nepřátelští ještě by se to dalo, ale škoda nebyly,film má i své světlé stránky, těch je bohužel málo... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít, než citátem. A to celkem pravdivým citátem. CITÁT - Tohle byla ztráta času........ Je to šíleně natočený. Lungren už sotva chodí, natož běhání. V některých běhacích záběrech to vypadá na dubléra. Reálná kamera tu komedii ještě vylepšuje. Po půl hodině hloupých dialogů mě to přestávalo bavit. Pak přijdou roboti a to už jsem šel do kolen. CITÁT - Musíme být neviditelný........ Celkem zklamání. Táhne se to jako nakažená krev, nic se tam pořádně neděje, příšerná hudba a logiku tu moc nehledejte. CITÁT - Co budeme dělat?....... No nekupte to za 49 korun. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)
  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama