Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

peiton 

všechny recenze uživatele

Niekto si povie.Ved o nič tu nejde,no pre iného,tu ide predsa o všetko!Taká tá oddychová pohodová a milá vecička pre chvíle romantiky.Snímok,ktorý u mňa udrží pozornosť po celú dobu obdrží hodnotenie 5 a viac hviezd.Jednoducho dokonalá vec.Romantická duša to pochopí a ocení.Je to snímok,ktorý rozhodne chcem vidieť ešte raz.Ukladám do pomyselného ,,depozitu" a odporúčam! ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Příběh o sbližování dvou mladých lidí, vezoucí se na romantické, přesvědčivé vlně. Vyhýbající se zbytečným oplzlostem a přehnanému humoru. Úsměvné, a velmi citlivé. Sympatické postavy (chlapec snad až moc dokonalý). Průběh i závěr je což o to předem daný, přesto se svým pojetím vymyká a představuje jednu z nejzdařilejších teenromancí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická vec pre teenagerov, ale i tých ktorí majú stále mladé srdce. Naozaj jednoduchý príbeh, ale veľmi milý. Herci boli veľmi dobre vybraní a Britt Robertson fakt vyzerá ako dievča v puberte. Kto v tom vidí umelosť, prehrávanie, nudu a nezlúčiteľnosť s realitou, je asi na najlepšej ceste do dôchodku alebo rovno do hrobu. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já doufala, že na konci se nám dostane vysvětlení, že oba hlavní protagonisté si jedou těžce v drogách a proto mluví jako filozofující primitivové, no, na drogách. Hloupé, i na teenagery, dětinské postavy, které jen říkají nějaký věty, jenom prázdný slova. Na konci mi z toho vylezl film: Bla bla, screw it, bla, hezká písnička, bla bla bla, screw it, bla, titulky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama