Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

studo 

všechny recenze uživatele

vau. tak ja budem asi skôr v menšine, ale mne to prišlo ako celkom pohodový filmík nad ktorým sa dá stráviť čas, keď sa ráno zobudíte o 3:30 a nemôžete zaspať. Pár krát som sa schuti zasmial, hlavní hrdinovia mi vôbec neprišli nejaký apatický, čím som dosť prekvapený, pretože tento tip típkov čo sú akože dobrí k sestričkám nepijú a majú intelektuálne keci väčšinou neznášam a samozrejme Britt hrá svoj štandart(aj keď nie je bohvie aký veľký, aspoň vie na čo má.) ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Do písmene souhlasím s grizly007, jestli něco horko těžko rozdýchám, pak indie dramata o rádoby problémech ufňukaných, přemoudřelých teenagerů, kteří nepřekvapivě nemají co sdělit. I mainstreamové středoškolské oblbovačky plné karikatur, chlastu a večírků jsou nakonec upřímnější než podobné výblitky s narcistickýma, plochýma postavama, kterým má člověk chuť vyliskat. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama