Reklama

Reklama

Sexy výhra

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní / Pornografický
Česko, 2011, 120 min

Obsahy(1)

Zábavná vedomostná súťaž len pre dospelých! (oficiální text distributora)

Recenze (14)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mě paměť neklame, tak za tuhle podvodnou soutěž dostala televize pěkný flastr. Nikdo se tam nesvlíkal (jen obrázky polonahých ženských) a kupa nadržených zoufalců, kteří tam neustále volali a stejně hovno vyhráli. Jo když někdo nemá rozum a myslí jen pérem, má v životě prostě smůlu… ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž s erotickým podtónom, ktorej vnútorná hodnota je na úrovni žumpy. Vyciciava to peniaze z ľudí, ktorí si myslia, že zarobia a tým zarábajú tomuto programu. Oháňanie sa peniazmi a výhrami je staré známe. Opäť ďalší morálny odpad. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně sympatická moderátorka a nezastavitelný divák Mirek, který je pro tu kost na gauči schopen provolat majlant. (901.) ()

A.Beech odpad!

všechny recenze uživatele

Nedalo sa to pozerať :D "Moderátorka" (žena ktorá to uvádzala) opakovala dookola len vetu "Chcem ti dať týchto 200 Eur". Na konci ešte dodala, že už musí ísť preč zo štúdia a chce dať niekomu 200 Eur :D ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná relácia, kde moderátorka monotónne vysvetľuje príncíp hry - ide o riešenie hlavolamu, napr. na obrazovke je zobrazené číslo zo zápaliek a volajúci má zistiť, ktoré 2 zápalky treba presunúť tak, aby vzniklo čo najväčšie možné číslo, ak uhádne, vyhrá nejaký obnos peňazí. Relácia je erotická len preto, lebo nad zobrazeným hlavolamom je fotka ženy v dvojdielnych plavkách (intímne partie zahalené)! A moderátorka zostáva oblečená, ďalej uspávajúco vysvetľuje, že sa nemáme sústrediť na tú fotku, ale na hlavolam... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Stejné jako v České republice. I Slováci mají svojí obdobu Sexy šance a v podstatě se v ničem neliší. ()

Forum. 

všechny recenze uživatele

Miluju večery kdy musím být vzhůru, pustím televizi a je tam tenhle pořad. Po pětiminutách brečím smíchy poprvé a to když je tam příklad 1+1 určitá osoba řekne dva a reportérka řekne: Nie to není to číslo :DDD , nechápu jak někdo může do takových soutěží volat. ()

Phillippus odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, prečo tam nejaký debil vôbec volá? Načo sa tieto sračky vôbec vysielajú ???? A to dneska je tam krava s hlasom akoby mala klacka strčeného až do pažeráka. ()

diablo26 odpad!

všechny recenze uživatele

Sexi to môže byť naozaj len pre chlapov vo výkone trestu ktorý ženu nevydeli už nejaký ten piatok, nechápem ludí čo tam volajú a najviac ma serie ked po polnoci sa polka programov zmení na takéto zhovadilosti a veštenie. ()

Reklama

Reklama