Reklama

Reklama

Tikkeulmoa romaenseu

  • Jižní Korea 티끌모아 로맨스 (více)

Obsahy(1)

Ji-Woong (Song Joong-Ki) je absolventem vysoké školy, nemá však práci a peníze dostává od matky. Žije v levném střešním bytě v levné čtvrti a již pět měsíců dluží nájem. Jeho způsob života ho netrápí, ve skutečnosti žije jako playboy, má rád ženy a nemá problém lhát, aby nějakou oslnil.
Hong-Sil (Han Ye-Seul) je trošku zvláštní. Nemá žádné přátele a žije velmi skromně. Vydělává si prohrabováním věcí v opuštěných domech a následně je dále prodává za účelem zisku. Žije ve stejné čtvrti jako Ji-Woong a její střešní byt je přímo naproti jeho. Hong-Sil přichází na nový způsob výdělku, který zahrnuje i Ji-Woong. (Denila)

(více)

Recenze (17)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála asijských romantik, která mě nedokázala úplně pohltit a moje pocity, ač spokojené, jsou po prvním shlédnutí přece jen lehce rozpačité. Možná je na vině, že jsem tak úplně nepochopil tu finanční rovinu a trochu v tomto ohledu tápal, možná mi nesedl floutek Ji-Woong. Ovšem na druhou stranu zaujalo zasazení příběhu do prostředí lidí chudých a téměř nemajetných, jistá nepředvídatelnost rozuzlení a Han Ye-Seul, která je jako Hong-Sil výtečná. Svérázná osobnost, která příběhu dávala šťávu, humor i dojemný lidský rozměr v osudu načrtnutém tak jemně a přesto tak působivě a silně, jak to umí jen asijští filmaři. Každopádně film, kterému dám za čas ještě jednu šanci. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika na ktorej je zaujímavá len netradičný ústredný pár. On - flákač a ona - drobná podvodníčka. Nejaká romantická chémia medzi nimi príliš nefungovala a ani to nie je dvakrát vtipné, ale bolo zaujímavé sledovať ako sa to celé vyvinie. Teda nie, či sa dajú dokopy. Ale všetky tie vedľajšie línie. Raz sa to dá v pohode pozrieť. 6/10. ()

Reklama

Vardara 

všechny recenze uživatele

O dvou podvodníčcích, kteří se hledali, až se našli. Kdy pro změnu ten hloupější a ztřeštěnější z nich je muž, co si šlape na jazyk Nic nového pod sluncem, vše prostě tak jednoduše plynulo, žádné zbytečné hektolitry slz a sem tam nějaké to slaďoučké korejské klišé. Prostě prach-sprosté tři hvězdičky ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Malé, příjemné a trochu jiné, než jsem čekal. Trochu jsem bojoval s tím, jak mi byla postava Song Joong-kiho nesymaptická (tváří se, že má víc peněz, než doopravdy má, frajírek, který tahá peníze primárně od matky), na druhé straně jsem na tohoto herce zvyklý ze Sungkyungwan Scandalu - a pokud byla ústřední dvojice spolu, nenudilo mě ani trochu. Škoda, že spolu (ve filmu) nestrávili ještě víc času! Hodnotím pozitivně, že jsem asi 15 minut před koncem neměl nejmenší tušení, jak to dopadne. ■ "Nerozumím, že jsi doteď přežil." :) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Mám svoj skúter strašne rád. Dal som mu aj meno. Audi..."Zaujímavá komediálne ladená love story, v ktorej to hlavnej dvojici k prvej puse trochu trvá. Aj keď film v podstate nemá nejaký silný príbeh, celkom príjemne sa na to pozerá. Humorne ladené scény tomu samozrejme veľmi pomáhajú. Kórejci tento typ filmov vedia robiť a pri tejto voľbe nešľapnete vedľa. K poctivým štyrom hviezdam niečo chýba, ale i tak dám štyri, pretože predsa len ide o viac ako priemer. 70%. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama