Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Predstavte si, že sa vám a vášmu priateľovi stala autonehoda. V okolí niekoľkých kilometrov nie je nikto, kto by vám mohol pomôcť. Našťastie sa vám podarí nájsť mobil a napriek slabému signálu sa dovoláte na číslo záchrannej služby. O malú chvíľu prichádza stará dodávka s číslom 37 a nápisom ambulancia. Vystúpia z nej dvaja zdravotníci a vy dúfate, že vášmu priateľovi dokážu pomôcť. Avšak vo chvíli, keď bratia Darryl (Bill Moseley) a Jon (Kane Hodder) vytiahnu svoje "zdravotné pomôcky" a rozsekajú vášho priateľa na kúsky, je jasné, že títo zdravotníci vám nepomôžu vyzdravieť, ale zomrieť. V rovnakom čase sa Amy (Caitlin Harris) rozhodne, že už nechce byť utiahnutým dievčaťom bez priateľov, a tak sa skamaráti s Jordanom (Jake Robinson) a po čase medzi nimi vznikne vzťah. To ale nebolo jej najlepšie rozhodnutie, pretože Jordan so svojou partiou v minulosti veľmi ublížili bratom zo starej 37, ktorí ich stále sledujú a chystajú pomstu. Amy sa tak nechcene stane ďalším terčom pre bratov z tridsaťsedmičky, ktorí sa nezastavia pred ničím, a najväčšiu radosť im robí pohľad na ľudské utrpenie. (Marceloo)

(více)

Recenze (37)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když tam prakticky všichni dostanou jen to, co si zaslouží, tak to přeci není žádný horror ale satisfakce. A hlavní hrdinka je ještě k tomu blbá kravka, takže místo toho, abyste se o ní báli, přejete si, aby jí naložili co nejvíce. A to všechno v troubovatě přiblblém příběhu, který zaujme jen neutuchající myšlenkou, proč se k tomu, sakra, Moseley s Hodderem upsali? Už jen fakt, že je jako režisér uveden pseudonym Alan Smithee by měl varovat. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě hlava nebere. Totálně nevyužitej potenciál. Dostat do filmu dva hororový veterány a takhle to posrat. Respektive dát jim tak málo prostoru je trestuhodný a neodpustitelný. Převážnou většinu filmu sledujeme nesympatickou partu teenagerů, co si o smrt vyloženě koledují. Místo toho aby se tvůrci zaměřili spíš na bratry potažmo jejich šílenou rodinku. Bill Moseley opět nezklamal a na to jak málo prostoru dostal se svý role zhostil velice dobře. Scény s bratry jsou taky jedna z věcí který na filmu můžu pochválit( ale i ty mohly být lepší ). Ostatní teenagerská vata okolo byla strašně ubíjející. Druhou věcí, která se filmu povedla bylo hudeba. No a třetí pozitivní věcí filmu je obsazení pošahaných bratrů i zbytku rodinky. To se netýká zbylých zúčastněných. Víc gore (tady nebylo v podstatě žádný ), víc času pro hlavní killery a míň času pro otravnou mládež a mohl z toho být solidní horor. Takhle je to po většinu času nudící horor po kterým za chvíli neštěkne ani pes. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tragédie. Začátek mírně navnadil na masakrózní béčko, ale pak se hodinu nic nedělo. Jen se přede mnou defiloval zástup tupých postav, se kterými nešlo sympatizovat ani při nejlepší vůli. Potom, co děj nevybudoval téměř žádný příběh, přišlo něco jako vyvrcholení, které bylo stejně mdlé a mizerné, jako předcházející minuty. Hezké poloobnažené holky v tomto případě také absentovaly, takže z mého pohledu se jedná o absolutní odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přiznáme se, že příběh (ač ne zrovna dvakrát originální) byl v mém případě hodně velkým magnetem, stejně jako oba představitelé ústředních záporáků.Podstatnou měrou na mrzké úrovni tohoto filmu má však i on sám (režisér Winters), protože jistý potenciál se tu najít rozhodně dal a navíc se z toho dalo vymáčknout mnohem více. Zvlášť když máte po ruce dva skvostné herce, kteří si ve svých záporných rolích opravdu vyžívají. Jak Bill Moseley tak Kane Hodder už mají opravdu bohatou kariéru i zkušenosti s tím, jak svůj talent dokázat co nejlépe prodat a i zde patřili k tomu nejlepšímu, co nám tu bylo nabídnuto, jenže když samotný scénář za moc nestojí, ani oni to nedokázali zachránit. Přitom se na ně tak pěkně koukalo a já si chtěl to utrpení jejich obětí užívat s nimi. Bohužel většinou se vše odehrálo mimo záběr kamer, což byl další kámen úrazu. Přitom zpočátku to na žádný průser nevypadalo. Ukázalo se, že jablko nepadlo daleko od stromu – už jejich otec byl pěkný magor a oba jeho synkové (no hlavně postava, kterou ztvárnil Bill Moseley se vážně potatili). Alfou a omegou byl však samotný příběh. Silnice kde umírají nebo za záhadných okolností mizí lidé a auta – to není v Americe nic neobvyklého, člověk aby se pomalu bál vystrčit nos z města. Ovšem tady jde jen o kousek úseku cesty za městem, na kterém zmizelo snad už něco kolo 40 lidí, policie je bezradná a ani neví, že jen coby kamenem dohodil, stojí staré vrakoviště, které prostě není potřeba prozkoumat. Zvlášť když jeho obyvatelé měli dost často problémy se zákonem. Stejně naivní jsou i během postupného zmizení bandičky teenagerů – prostě to všichni berou, jakoby se nic nedělo. Dále tu máme hlavní hrdinku – šedou myšku, která je stejně blbá jako všichni ostatní, ale má pěknou matku a chce si udělat nové silikony – no tak tam prostě musela trapasit až do samotného konce. Jejím jediným štěstím bylo, že ti dva pošuci byli ještě víc blbí než ona sama. Honička na vrakovišti totiž byla nudná jako prase, stejně tak finální vyvrcholení. Ještě že tam byla ta úvodní scénka s otcem, amatérská lobotomie a podříznutí krku, jinak by se člověk asi unudil k smrti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se alespoň říct, že „Old 37“ je docela dobré řemeslo, ale ono není. Tady se hraje jen na to, že je zde pár celkem ucházejících scén kdy hlavně při dopravních nehodách budete mít pocit, že jsme pytel plný krve, ale proč ne, zveličování nevadí, jenže celkově je dění strašně banální a jde jen o to navést mladé směrem k masakru. Nic nového, nic zajímavého, prostě jen staré koleje, které už jsou hodně zrezlé. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christian Winters sa rozhodol stiahnuť svoje meno z titulkov, pretože počas natáčania filmu nemal žiadnu tvorivú slobodu a výsledok nie je jeho filmom. Namiesto neho sa tak režisérom filmu stal Alan Smithee, frekventovaný pseudonym v podobných prípadoch. (beso74)

Reklama

Reklama