Reklama

Reklama

Aenigma

  • Itálie Aenigma (více)
Trailer

Dívčí internát je plný mladých krásných studentek... které musí zemřít. Po nešťastné nehodě, kvůli které se ocitla v kómatu mladá a naivní Kathy, se Bostonská dívčí škola stává dějištěm řady podivných událostí. Nevysvětlitelná úmrtí personálu školy i jejích studentek jsou zprvu brány jako pouhé náhody. Ale již zanedlouho si doktor Anderson uvědomuje, že vraždy souvisí s novou studentkou, která právě nastoupila. Jakou roli však v celém příběhu hraje šílená uklízečka Marry, po nocích se plížící chodbami? A proč Kathyino tělo v nemocnici z ničeho nic vykazuje enormní známky emoční aktivity? Odpovědi leží hluboko v šílené mysli plné nenávisti... (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// PLUS: tvůrcům se podařilo vytvořit celkem ucházející atmosféru, námět vypadal slibně MÍNUS: jeho zpracování je však slabé a poměrně nudné, často taky nechutné, herecké výkony jsou špatné, řekl bych, že dost věcí tu nedává moc smysl, ale říkejme tomu klidně nadpřirozeno/// Shrnutí: čekal jsem daleko víc. Pěkná obálka, zajímavý námět. Působí to ovšem hodně zastarale, lacině a divně./// Celkem 27%/// ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režisér na začiatku snímku nič nenaťahuje, predvedie nám zápletku v rozmedzí pár minút a môžme ísť na to. Alebo aj nie. Fulci je tu veľmi zdržanlivý, to čo na ňom mám tak rád ( gore a hutná atmosféra ) tu takmer absentuje. Namiesto toho sa tu dočkáme nudy za pol vagóna a ani žiadna zapamätania hodná scéna široko ďaleko nehrozí. ()

Reklama

Chatterer 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních komentářů jsem se tohoto filmu opravdu bál. Nakonec, když jsem ho viděl, byl jsem mile překvapen. Zas taková nuda to nebyla. Musím dát 75%. Kathy skvěle Evu využila pro svou mstu a Lara Naszinsky (Eva Gordon) se mi v této roli celkem dost líbila. Normálně bych dal asi tak 55%, film si u mě hodně polepšil scénou se slimáky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nic moc teda. Je to nudné, utahané, a až na pár scén (šneci rozhodně nejpůsobivější - to bylo fakt hnusný, to jsem od Fulciho čekal, ale pak už vlastně nic hnusného nebylo) nezajímavé. Kamera je taky nějaká hrozně divná, všechna ta přibližování na obličeje mi už potom lezla na nervy. A mám dojem, že už ve své době ten příběh nebyl nějak převratný. Potenciál tam byl, bohužel to celé nějak nedopadlo. Ještě uvidím, jestli mě Fulci nějak zaujme. 2* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Fulciho pozdní snímek nedosahuje kvalit starších, navíc je jakousi variantou filmů Dotek Medusy či Patrick. Nejvíce však zamrzí nedostatek šokující brutality, kterou býval Fulci posedlý. Nejlepší jsou tak hlemýždi, útok sochy je bohužel příliš krátký, a když jedna ze studentek padá z okna, čekal bych dole plot s ostrými bodci. A nedošlo ani na oči, byť Eva s nožíkem slibovala, že na vydloubnutí dojde. Na druhou stranu atmosféra je příjemná, studentky velmi pohledné, i když se nesvlékají, a mrtvých také není málo. A při tom obal vypadá tak lákavě! Z původního hodnocení přeci jen jednu hvězdu uberu, páč na čtyři už to tentokrát nevidím. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama