Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

reqiuem 

všechny recenze uživatele

Bylo by chybou myslet si o filmu, že je jednoduchý nebo přímočarý, stejně jako ho hodnotit z hlediska jeho rozpočtu. I když tady si pod sebou podřezat větev musim, protože právě díky nízkýmu rozpočtu vznikla docela svěží věc, která svůj potenciál táhne díky neotřelým a "nepříliš" známým tvářím, které filmu dodávají (a to právě v jeho nepříjemných pokusech o filosofii života) na pravdivosti a hloubce. Nedovedu si představit obyčejnější pár, obyčejnější situaci zasazenou do tak vtipnýho a lehce ironickýho kontextu, který zároveň osciluje mezi pocity deprese a zahlédnuté naděje. Ve svých důsledcích by se mohl k tíživějším myšlenkám divák dopracovat sám, ale na to mu film nechává prostoru až příliš a tak se ve výsledku stává paradoxně docela plochým. Dokonale ale zapadá do dnešní společnosti, jejích hodnot a "civilizačních chorob". Film by v tomhle smyslu mohl být hodnocen skoro nadprůměrně, kdyby nebylo tolik vykonstrovaného a happyendem končícího příběhu. Přesto je sladký filmu věřit, protože nabízí jistej druh útěchy, právě v oné jednoduchosti a obyčejnosti. Bohužel happyend je o to horší, že maskuje princip náhody aktivním postojem obou postav. Takhle to většinou nefunguje, i když tady už bych byl až příliš subjektivní a nad plauzibilností by se dalo spekulovat dlouho. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapen! Sice to komedie právě nebyla, spíše takové milé drama o lidech, kteří tak trochu hledají sebe sama. Pravda, tím koncem film vlastně popřel celou svou myšlenku - to jest, že lidé nemusí neustále mít nějaký vyšší cíl ani smysl života, stačí jej jen žít - ale bez toho konce by to zase nebyla taková zvláštní romance ze ZOO :) Nevím, jestli se to zdálo jenom mně, ale některé postavy mi přišly opravdu prvoplánové :) Každopádně ideální demotivátor na nedělní večer, protože po tomhle filmu se vám nebude chtít v pondělí ráno vstávat do práce :) 75% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jak obyčejná procházka může leckomu změnit život... Hodně lidí má pocit, že se musí řítit za nějakým cílem, a když se dva sejdou, mají neutuchající tendence jiným řídit život. Avšak nic se nemá přehánět! A nakonec na každého jednou dojde, není-li tak? V tomto případě v dobrém slova smyslu a s trochou nadsázky. The Giant Mechanical Man je obsazen sympatickými lidmi, zasazen do chladného zimního období, kdy až tak moc láska nevzkvétá a nabízí vtipné a zajímavé situace... 72% ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Poměrně neklisoidni mily film, který pro me stal především na osobnosti Janice. Na ni jsem asi jako všichni obdivovala jeji opravdovost a soucitila s ni při zoufalych pokusech jeji sestry, aby ji dohodila svého otresneho známého. Vcelku originálně na mne působil i "mechanicky muz", u kterého se mi zase líbilo, ze neztracel ideály a stal si za svým uměním, i kdyz nenechazel moc uznáni a oceněni. Samozřejmě v realitě je nutné vydělávat, takže občas skončíte i u podradne práce v zoo, nicméně pokud by tam pracovali stejně sympatičtí lidé jako ústřední dvojice, ani by mi to moc nevadilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozumná a s nápadom odvyprávaná indie romantika... O tom, ako niekedy málo stačí na to, aby život dostal nejaký zmysel a človek prestal cítiť prázdno. Treba len jedného človeka a všetko môže byť iné, čo robí z tohto snímku príjemnú, optimistickú záležitosť. Páčila sa mi aj dramatická stránka, hlavne z prvej polovice filmu a dialógy mali tiež zmysel, pričom ma veľa krát prekvapili aj peknou myšlienkou. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama