Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to nejvíc užíval když byli v krytu. Tísnivá atmosféra byla příjemně mrazivá, člověk se tak nějak cítil v bezpečí s nimi a jakžtakž dostatečně izolovaný od světa tam nahoře. Co však mi trochu kazilo dojem byly příčiny prozrazování jejich přítomnosti v krytu, které docela iritovaly a kazily dojem (neberu-li v potaz chvílemi protivnou holčičku a přeempatického tatínka). Původ "breathers" se dal trochu odhadnout, ale po vylezení z krytu to nabralo jiný směr než se mi doposud zamlouval. Proto lepší 3*. ()

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery. První hodina buduje skvělou atmosféru aby jí posledních 20 minut totálně posralo, u konce sem si připadal jak při sledování trapného zombie hororu (skákající nakažené děcko wtf) a ani zde se bohužel nedočkáme snesitelné děcké postavy. Ale za skvěle vypadající vojáky a super uvodní hodinu slušné 3* ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický scénář je neuvěřitelně nevyčerpatelné téma filmového průmyslu. Pak je ovšem otázka zpracování a zda režisér se umí k tématu postavit a udělat z něj něco, co diváka přitáhne k obrazovce. U mě převládal dojem, že tomuhle snímku něco (to co vás usadí) chybí a tak těch 80 minut sledujeme osud tříčlenné rodiny ve špinavém krytu. Ano i vysvětlení co se stalo před katastrofou tu je, ale nějak ten dojem, že se něco nedotáhlo do zdárného konce tu stále je. 35% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môžem odporučiť. Po dlhej dobe konečne dobre pozerateľný postapokalyptický survival o zombíkoch. Aj keď vlastne to zas tak o zombie nie je. Začiatok je trošku pomalší, ale druhá polovica sa neuveriteľne rozbieha. A však najlepšou čerešničkou je celkom šokujúca twist pointa, ktorú sú vôbec nečakal. Herecké obsadenie tiež bavilo, pretože Alexander i Andrea sú dobrí herci. Za mňa veľmi slušné 4 hviezdy. Snímka rozpráva o manželskej dvojici s malou dcérkou, ktorí nájdu úkryt v starom protiatómovom kryte, keď vo svete prepukne smrtiaca nákaza, meniaca ľudí v divné stvorenia. Zaujímavé spracovanie témy vírusovej nákazy, ktorá decimuje ľudstvo. Tentoraz trošku inak a s veľmi originálnym rozuzlením. Inak film je dobre založený na tajomnom a stupňovanom napätí. Aj keď je to takmer komorné, žiadne veľkolepé scény, tak sa na to dobre pozerá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Namiesto toho aby malá Zoe chodila do školy, hrala sa s kamarátmi na detskom ihrisku, prešla si všetkým, čím by si malé deti v jej veku mali prejsť, skrýva sa so svojimi rodičmi v protiatómovom kryte. Tamojšie mestečko Kingsville je totiž uzavreté do karantény, pričom nad hlavami ich nového "príbytku" neustále hrozí akýsi druh neznámeho nebezpečenstva. Nato aby rodina prežila túto neľahkú situáciu bez mimoriadnej ujmy na zdravý, musí dodržiavať nejedno prísne pravidlo. Obzvlášť jedno z nich: "nech sa deje čo sa deje, zachovať kľud a zostať v pokoji!!". Pomerne slušné spracovaný post apokalyptický thriller, ktorý ponúka zaujímavé hororové rozuzlenie. Doposiaľ pre mňa originálny nápad (nebudem spoilerovať) ma síce príjemne prekvapil a potešil zároveň, no bohužiaľ mám pocit, že sa z "Hidden" dalo vytrieskať omnoho omnoho viac. Pomerne slušnú atmosféru, počas ktorej sa divák nijak mimoriadne nenudil, predsa len mohli obohatiť o "akčnejšie" pasáže či gore, ktoré sa doslovne pýtalo! Príležitostí nato bolo viac než dosť, no zrejme tvorcovia nenabrali dostatok odvahy, či skrátka, odobrali sa cestou pre široko spektrálne oko diváka - 60%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama