foto

Colleen Atwood

  • nar. 25.9.1948 (70 let)
    Yakima, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Dumbo
2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Tomb Raider
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Fantastická zvířata a kde je najít
Lovec: Zimní válka
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2015 Hacker
Hidden
2014 Big Eyes
Čarovný les
2012 Sněhurka a lovec
Temné stíny
2011 Rumový deník
Vyměřený čas
2010 Alenka v říši divů
Cizinec
2009 Nine
Veřejní nepřátelé
2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
2006 Mission: Impossible III
2005 Gejša
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
2003 Velká ryba
2002 Chicago
CinéMagique
2001 Mexičan
Planeta opic
1999 Ospalá díra
Úspěšný Mumford
1998 Anděl smrti
Milovaná
1997 Buddy
Gattaca
1996 Hlava nad vodou
Mars útočí!
Porotce
To je náš hit!
1995 Groteska
1994 Ed Wood
Malé ženy
Plavčík
Wyatt Earp
1993 Philadelphia
Včera narození
1992 Lék pro Lorenza
1991 Mlčení jehňátek
Opojení
1990 Joe kontra sopka
Příběh služebnice
Střihoruký Edward
1989 Cizinec v domě
1988 Divocí koně
Děti, možná (TV film)
Manželství s mafií
Mučivá láska
Navěky svoji?
1987 Critical Condition
Sukničkář
Ten, kdo mě hlídá
1986 Červený drak
1985 Out of the Darkness (TV film)
1984 Prvorozený

TV seriály

2016 The Tick (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Supergirl (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)

Dokumentární

2001 Golden Dreams
1985 Bring on the Night

TV pořady

2006 Tony Bennett Show! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 The Killers - Here with Me (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 The Death of "Superman Lives": What Happened?
Women He's Undressed
1994 Wyatt Earp: Walk with a Legend (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2015 87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
2006 78. Annual Academy Awards (TV pořad)
Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace