Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 2

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem svést na YouTube, že mi do cesty přihrálo volnou kopii tohohle gurmánského zážitku, ale když procházím videa týkající se Babovřesk, co můžu čekat. Sotva jsem si ověřil hodnocení Tak fajn na ČSFD, měl jsem o dnešním programu jasno. Ze slovenské kinematografie jsem totiž viděl tak možná Obchod na korze a mohl bych aspoň v klidu říct, že jsem viděl dva nejextrémnější slovenské filmy co se týče kvality. Ihned po kliknutí na tlačítko play a nastavení oslnivého rozlišení 720p jsem poznal, že mám tu čest s opravdovou lahůdkou. Během prvních šesti minut jsem zpozoroval neuvěřitelný pokles v kvalitě. Vzhledem k tomu, že už na počátku byla nulová asi jako znalosti angličtiny průměrného studenta učňáku (opravdu vím, o čem mluvím), je obtížné si tak nějak udělat představu, kam nadále klesala. Herecký ansámbl se snaží, co může, aby Slovensku udělal co největší ostudu (všechny své slovenské známé tímto oficiálně vyzývám k emigraci... do Polska), mladý Labuda se chová jako totální trotl. Barbora Žilecká má možná pěkné nohy (a vůbec všechno), ale tím jsou veškeré klady hereckého osazenstva vyčerpány. Scénář nemá žádnou gradaci, po celou dobu vysedávají tři kreténi na pláži nebo po hospodách. Občas je sice fajn podívat se na film, kde se lidi nehádají, ale scénář je impotentní jako Evropská unie při ukrajinské krizi, protože za celou tu hodinu a půl se tady nestane prakticky nic zásadního. Ke konci se objeví náznak rozuzlení, ale celkovou sterilitu to narušit nedokáže. Nicméně druhým drobným kladem filmu je alespoň to, že na rozdíl od tematicky podobných, ale neskutečně tupých Účastníků zájezdu tady nejde o to, aby si dotyční zašukali. Za zmínku stojí taktéž skvostný zvuk, který mi připomněl naše video ze zájezdu do Itálie, kde muzika řve na plné kule, ale mluvené slovo nejde skoro vůbec slyšet. Nafackuj si, debile zvukařský. (930., 7. V. 2014) ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Potom čo som videl trailer som čakal rôzne typy zla, ktoré by mohli iba sršať z tohto filmu. Potvrdila sa hnusná kamera a ešte horší strih, taktiež i herecké výkony na úrovni detského divadelného súboru, kde vrchol hrania je afekt a odreptanie textu. Moja predpoveď o lacnej kópií filmu You, Mvne and Dupree sa však nepotvrdila. Film je dlhotrvajúci videoklip s pohľadom na zakryté poprsie hlavnej herečky, ktorá na môj podiv sa asi jediná ako tak snaží. Napriek tomu je film dopozerateľný aj bez vážnejšieho utrpenia, i keď časť mozgových buniek spácha harakiri. Film je jednoduchý a stupídny, no svojim spôsobom milý. ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, na čom šlapal režisér, no chcem z toho aspoň kilo. Herecké obsadenie hodné deportácie na Sibír, scenár sám skvost a ako soundtrack tohtoročná letná odrhovačka od istého slovenského hudobníka, ktorú nemôžem ani počuť. Bez deja, bez humoru s neschopnými hercami. Človek musí fakt úplne odstaviť mozog, aby si toto dokázal pozrieť. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Človek to ani nemusí dopozerať na to, aby si dokázal spraviť o filme obraz. Toto je snáď horšie ako české Panic Je Nanic. Toto je jeden z filmov, pri ktorom sa človek cíti trápne, že vôbec zdieľa svoj čas s týmito "hercami", ktorí podľa mňa absolútne nevedia čo majú robiť. Príšerná réžia, katastrofálne vyzerajúci film a okrem toho to celé pôsobí tak neskutočne lenivo a lacno, ako keby nikto z tímu produkcie nemal ani potuchy o tom, ako vlastne vyzerá dobrý film. Človek z toho nemá ani dobrý dovolenkový pocit, ani sa nezasmeje, ani nič. Je to bezduché, trápne, máme tu dvojminútovú debatu o ružových šlapkách a človeku to len píli uši. A okrem toho po celý čas musí byť nejaká populárna letná skladba, kde mám pocit, že celé to vzniklo len preto, aby si niekto urobil populárny soundtrack s veľkým množstvom slovenských umelcov. Každá scénka je nasilu a maximálne neprirodzená, dialógy sú falošné a bez štipky chuti a Tomáš Palonder je tu tak neskutočne otravný, že človek to musí po polhodine vypnúť a dať si s filmom pauzu, lebo je mu z toho absolútne zle. Nedá sa to počúvať, nedá sa na to dívať a priam sa hanbím, že to je v našej slovenskej kinematografii, a že to existuje. Pozeraním tohto filmu mi bolo maximálne trápne. To je tento film. Je to absolútny trapas akejkoľvek filmovej kvality. Hodnotenie: F ()

aLCaP0Ne odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt som neveril, že tento film môže byť až taký odpad ale plytký príbeh, ktorý je absolútne nudný a nemá naozaj čo ponúknuť, strašne zlá kamera, strih.. hm celé zle. Z celého filmu je najlepší len soundtrack, ktorý by si zaslúžil nejaké to hodnotenie, pretože nazvať ho odpadom by bola veľká chyba Aj napriek tomu, že celý film je opäť o obľúbenej téme lásky a všetkým tým čo k tomu patrí, je len škoda, že výsledok dopadol až tak katastrofálne a keby sa tento počin neudial bolo by o jeden trapas menej.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Tomáš Palonder, ktorý hrá vo filme speváka Mikiho, pôsobí v reálnom živote ako spevák skupín Bruno Benetton, Palonders a Love 4 Money. (toi-toi)
  • V scéne, keď Beáta (Barbora Žilecká) spadne z lode, má na sebe iba plavky. Keď však vylieza na loď, má na seba sieťkované šaty. (toi-toi)
  • „Nedostali jsme žádný scénář. Přišli jsme na plac a řekli nám, že si máme mezi sebou povídat, a když projde kolem Labuda, máme se začít smát," uvedla Zuzana Plačková. (Sufferer)

Reklama

Reklama