Reklama

Reklama

Hazed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Kanada, 2009, 2 min

Obsahy(1)

Krátký animovaný film o továrně, která se rozhodla, že už prostě nebude znečišťovat okolí a ničit přírodu... (alambert)

Recenze (13)

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Roztomilá ekologická agitka. Nebýt závěrečné geniální pointy, dal bych míň, ale takhle prostě musím za 5*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vystresovaná fabrika, která sama sebe ekologicky zavřela a neuváženě si ucpala komín čepicí, mne pobavila. Nic víc, nic míň, ale bylo to celkem roztomilé. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Peknej ekoagitke dáva ranu nepredvídaný koniec, ktorý však len dokazuje, že nestačí prejsť na ekologicky prijateľné alternatívy, ale treba (nad)výrobu úplne zastaviť. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý nápad a jakési environmentální varování. Bohužel to na mě nijak zvlášť nezapůsobilo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Smutný příběh malé citlivé továrny, která díky smrti jednoho přemnoženého kanárka ztratí rozum a později i celistvost. Po celou dobu jsem však´s účastí myslel na chudáka pana továrníka, kteremu zbyl jen prázdný pozemek a oči pro pláč...Emocionálně velmi silný film s jednoduchým poselstvím : Serte na vrabce ! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak prvně koukám co ten čoudící panák dělá... zabije kanárka, tak ho nenapadne nic lepšího než oběhnout celý les a zaplavat si, ať začoudí eče více zvířátek. No ale konec tomu nasadil korunu a upřímně mě to rozesmálo... Kanárci se holt nemají mazlit s továrnama v podobě utíkajících panáčků. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=4mLZeI4glIE ()

Marketa0603 

všechny recenze uživatele

Kraťas dle mého gusta - fůra obrazů a více než jedna myšlenka se superkrátkou metráží, nechybí dojetí ani smích (u mě), navíc je to loztomilé.. :) ()

Reklama

Reklama